گنبد شکلاتی؛ یک دسر جادویی و خوشمزه
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
وب سایت روزیاتو: این دسر بسیار خوشمزه و شیک را می توانید برای مهمان های خود درست و سرو کرده و با این کار هیجان زده شان کنید.
- ۲۵۰ گرم شکلات شیری
- ۲ عدد براونی
- توت فرنگی
- بستنی
- ۲۵۰ گرم شکلات تلخ
- ۱ پیمانه خامه پرچرب
طرز تهیه
1. شکلات شیری را به مدت ۲۰ ثانیه در مایکروفر گرم کنید تا نرم شود.
2. یک توپ تلقی دو بخشی را شسته، تمیز و خشک کنید. شکلات آب شده را درون آن ریخته و آرام و به صورت یکدست بچرخانید تا همه سطح داخلی توپی را پوشش دهد.
3. آن را دو دقیقه در فریزر قرار دهید. سپس، توپی را سر و ته کنید و دوباره در فریزر قرار دهید. این کار را چندین بار تکرار کنید.
4. یک کاسه را درون آب داغ قرار دهید تا سطح آن داغ شود. سپس شکلات را از فریزر خارج کنید. آن را از قالب تلقی بیرون بیاورید. بسیار با احتیاط باید این کار را انجام دهید. سپس، توپ را روی سطح کاسه ی داغ بگذارید تا
کمی ذوب شده و روی سطح صاف، ایستاده قرار بگیرد.
5. درون یک بشقاب بزرگ، کیک های براونی و توت فرنگی ها را در وسط بچینید. سپس گنبد شکلاتی را روی آن قرار دهید.
6. دور گنبد را با توت فرنگی یا میوه های دلخواه تزئین کنید.
7. شکلات تلخ و خامه پرچرب را درون کاسه با یکدیگر مخلوط کنید. آن را به مدت ۲۰ ثانیه در مایکروفر بگذارید.
8. سس شکلاتی به دست آمده را هنگام سرو روی گنبد شکلاتی بریزید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/594410/گنبد-شکلاتی-یک-دسر-جادویی-و-خوشمزه
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.