آشپزی

طرز تهیه ناگت سبزیجات

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

طرز تهیه ناگت سبزیجات,پخت ناگت سبزیجات

ناگت سبزیجات غذای مخصوص گیاهخواران

 

مواد لازم برای ناگت سبزیجات (۴ – ۲ نفر) :

 پوره سیب زمینی  یک و نیم پیمانه
پودر سوخاری   نصف پیمانه
اسفناج پخته و خرد شده   یک سوم پیمانه
 روغن سرخ کردنی به مقدار لازم 
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه به مقدار لازم

 

طرز تهیه ناگت سبزیجات :

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. درون ظرف مخصوص پخت، لایه ای از فویل آلومینیومی قرار داده، روی آن را کمی روغن اسپری کرده و کنار بگذارید.

 

درون یک بشقاب با استفاده از یک چنگال، پودر سوخاری را با یک چهارم قاشق چای خوری نمک خوب مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.

 

درون کاسه ای متوسط، سیب زمینی و اسفناج را با هم مخلوط کرده، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید سپس با دست از مخلوط به اندازه یک لقمه، یک لقمه برداشته و آن ها را به شکل توپ درآورده سپس درون مخلوط پودر سوخاری و نمک بغلطانید.

 

ناگت ها را به ظرفی که از قبل آماده کرده اید منتقل کرده و کمی آن ها را به روغن آغشته کنید. سپس به مدت ۱۰ دقیقه آن ها را بپزید.

 

منبع : bartarinha.ir

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
خیریه سلام | موسسه حامیان سلامت کودکان
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to top button