آشپزی

طرز تهیه خورش کدو حلوایی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

پخت خورش کدو حلوایی, نحوه پخت خورش کدو حلوایی

نحوه پخت خورش کدو حلوایی

 

مواد لازم برای خورش کدو حلوایی :

مرغ  4 تكه دلخواه 
آلو  100 گرم 
 كدوحلوایی تكه شده پخته 200 گرم 
 رب گوجه فرنگی  3 قاشق سوپخوری
روغن 4 قاشق سوپخوری
پیاز 2 عدد متوسط
دارچین، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 

روش تهیه خورش کدو حلوایی :

یك عدد پیاز را به همراه تكه‌های مرغ و یك عدد هویج متوسط و 3 ساقه كرفس با 2 پیمانه آب در قابلمه روی حرارت بگذارید تا كاملا مرغ بپزد. سپس آن را از آب مرغ خارج كرده و آب مرغ را صاف كنید و كنار بگذارید.

 

پیاز دیگررا نگینی كرده وبا روغن تفت دهید. سپس كمی زردچوبه به آن بیفزایید و یك دقیقه دیگر نیز به تفت دادن ادامه دهید. سپس رب را به همراه ادویه‌ها اضافه كنید و یك دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن برود. سپس مرغ را افزوده و كمی تفت دهید.

 

در نهایت آب مرغ را كنار گذاشته و آلو را بیفزایید و بگذارید تا خورش برای 30 دقیقه جا بیفتد. تكه های پخته كدو حلوایی را روی خورش گذاشته و بدون هم زدن بگذارید تا 10 دقیقه با خورش جوش خورده و به اصطلاح، طعم بگیرد. سپس آن را خاموش كنید.

 

در هنگام سرو، تكه های كدو را كنار گذاشته و پس از كشیدن خورش در ظرف مورد نظر، تكه های كدو را  در آن قرار داده و با نان یا برنج میل كنید.

 

نكته برای پخت خورش کدو حلوایی :

حتما دقت كنید كه این خورش نباید آب زیادی داشته باشد و به اصطلاح باید تنگ آب شود پس به میزان آب مرغتان آب مضاعفی اضافه نكنید.

 

منبع : مجله آشپزی ایده آل – bartarinha.ir

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
پرده آماده دارکوب

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا