تیریت، غذای سنتی ترکیه
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
میزان سرو: 2 الی 4 نفر
مواد لازم:
- نان باگت (بیات): یک الی 3 عدد
- آب قلم: 2 الی 3 قاشق سوپ خوری
- گوشت چرخ کرده: 250 گرم
- کره یا روغن: 3 قاشق سوپ خوری
- رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ خوری
- ماست: 3 الی 4 قاشق سوپ خوری
- سیر (ریز خرد شده): 2 حبه
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- زیره (پودر شده): به مقدار لازم
- فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
مواد لازم رویه:
- کره (ذوب شده): یک قاشق سوپ خوری
- برگ جعفری: 4 الی 5 عدد
1. ابتدا نان های باگت را به ابعاد کوچک برش دهید.
2. سپس آنها را 2 الی 3 بار در آب قلم فرو کنید تا خیس خورده و نرم شوند.
3. کره یا روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا برشته شود.
4. رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه، زیره و فلفل قرمز پودر شده را اضافه کرده و تفت دهید. هنگامی که رنگ رب تغییر کرد، ظرف را از روی حرارت بردارید.
5. مایه گوشت را با نان باگت ها سرو کنید و روی آن ها ماست بریزید و با برگ جعفری تزئین کنید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/670581/تیریت-غذای-سنتی-ترکیه
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.