آشپزی

لازانیای مرغ، اسفناج و قارچ

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب سایت دکتر کرمانی: لازانیا یکی از غذاهای لذیذی است که می توانید به سادگی سبزیجاتی مانند اسفناج را واردش کنید که علاوه بر بالا رفتن ارزش غذایی طعمی جدید نیز به لازانیا بدهد. از دیگر موارد برجسته که در این دستور پخت مورد استفاده قرار می گیرد قارچ و مرغ است.

از آنجایی که همیشه سعی ما بر این است تا غذاهایی کامل را به شما آموزش دهیم در این دستور پخت نیز می توانید تمام درشت مغذی ها را داشته باشید هرچند پروتئین برجسته تر است. علاوه بر کربوهیدرات، پروتئین و چربی فیبر موجود در اسفناج و قارچ نیز کمک می کند با خوردن این لازانیا خوش طعم تا مدت زیادی احساس سیری داشته باشید.

مواد لازم:

  • سه فنجان آب مرغ بدون نمک
  • 675 گرم ران مرغ بدون پوست و بدون استخوان، پاک کرده
  • دو و یک دوم قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • یک و یک دوم فنجان پیاز خرد شده
  • سه قاشق غذا خوری سیر خرد شده
  • یک و یک دوم قاشق چای خوری سیر
  • یک دوم قاشق چای خوری آویشن خشک شده
  • یک دوم قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده
  • 280 گرم قارچ برش خورده
  • 170 گرم اسفناج تازه
  • اسپری پخت یا مقداری روغن
  • یک و یک دوم فنجان شیر 2 درصد چربی
  • یک و یک دوم فنجان آرد همه منظوره
  • یک چهارم فنجان جوز هندی
  • 55 گرم پنیر پیتزای رنده شده ( حدود یک دوم فنجان )
  • 12 ورق لازانیا نجوشانده
  • 140 گرم پنیر ماتسرلا
لازانیا مرغ، اسفناج و قارچ

طرز تهیه:

1-آب مرغ را در یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا به جوش بیاورید. مرغ را اضافه کنید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغ 18 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که کاملا بپزد بجوشد. مرغ را از ماهی تابه خارج کنید، آب مرغ را کنار بگذارید. وقتی مرغ به اندازه کافی خنک شد که بتوانید به آن دست بزنید، با دو چنگال تکه تکه اش کنید.

2-یک ماهی تابه بزرگ را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. روغن اضافه کنید، بچرخانید تا ماهی تابه را چرب کند. پیاز، سیر، یک دوم قاشق چای خوری نمک، آویشن، فلفل و قارچ را اضافه کنید، 8 دقیقه تفتشان دهید. اسفناج ها را آرام آرام اضافه کنید هر بار که مقداری اضافه کردید اجازه دهید کمی بپزد و سپس مقداری دیگر را اضافه کنید. ماهی تابه را از روی حرارت بردارید، مرغ را به آن اضافه کنید.

3-فر را تا دمای 375 درجه فارنهایت ( 190 درجه سانتی گراد ) گرم کنید.

4-دو ظرف پخت مربعی ( 8 اینچی ) را با اسپری پخت یا کمی روغن چرب کنید. شیر، آرد و جوز هندی را ترکیب کنید، آنقدر بهم بزنیدشان تا نرم شوند. آب مرغی که کنار گذاشته بودید را روی حرارت متوسط رو به بالا به جوش بیاورید. به آرامی میکس شیر را به میکس آب مرغ اضافه کنید، مرتب محتویات را بهم بزنید. یک قاشق چای خوری نمک باقی مانده را اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که ضخیم شود بپزید، مرتب بهم بزنید. ماهی تابه را از روی حرارت بردارید، پنیر پیتزا را رویش بریزید. یک دوم فنجان سس را کف هر کدام از ظرف هایی که چرب کردید بریزید، سپس روی هر کدام دو ورق لازانیا، یک و یک دوم فنجان میکس مرغ، سه چهارم فنجان سس، و یک چهارم فنجان ماتسرلا قرار دهید، مطمئن شوید ورق های لازانیا با سس پوشیده شده اند، یکبار دیگر لایه ها را با ورق لازانیا، میکس مرغ و سس بپوشانید. یکبار دیگر هم این کار را با مواد باقی مانده تکرار کنید.

اطلاعات تغذیه ای:

موادی که در این دستور پخت گفته شد برای 12 وعده می باشد. هروعده شامل یک قسمت از 12 قسمت مساوی این لازانیا است.

اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این غذا است.

  • کالری: 286
  • چربی در یک وعده: 10.2 گرم
  • چربی اشباع در یک وعده: 3.5 گرم
  • چربی غیر اشباع در یک وعده: 4 گرم
  • چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 1.3 گرم
  • پروتئین در یک وعده: 23 گرم
  • کربوهیدرات در یک وعده: 25 گرم
  • فیبر در یک وعده: 2 گرم
  • کلسترول در یک وعده: 67 میلی گرم
  • آهن در یک وعده: 3 میلی گرم
  • سدیم در یک وعده: 523 میلی گرم
  • کلسیم در یک وعده: 238 میلی گرم
  • قند در یک وعده: 4 گرم


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/515367/لازانیای-مرغ-اسفناج-و-قارچ

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
پرده آماده دارکوب

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا