طرز تهیه کاپ کیک قیفی
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
کاپ کیک قیفی، بستی قیفی های بامزه
در این مطلب به شما آموزش می دهیم که کاپ کیک هایی در قالب قیف بستنی درست کنید.
مواد لازم برای کاپ کیک قیفی :
کره | سه چهارم پیمانه (135 گرم) |
شکر | یک و یک دوم پیمانه |
تخم مرغ | 2 عدد |
اسانس وانیل | 2 قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | دو و یک دوم قاشق چایخوری |
نمک | یک دوم قاشق چایخوری |
آرد | دو و یک دوم پیمانه |
شیر | یک و یک چهارم پیمانه |
رنگ خوراکی صورتی، بنفش، آبی و زرد | به مقدار لازم |
قیف بستنی | 6 عدد |
پنیر خامه ای | 450 گرم |
پودر شکر | یک دوم پیمانه |
اسانس وانیل | یک قاشق چایخوری |
طرز تهیه کاپ کیک قیفی :
برای تهیه کاپ کیک، کره و شکر را با هم به خوبی مخلوط کنید.
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید.
اسانس وانیل، بکینگ پودر، نمک و آرد را اضافه کنید.
شیر را به تدریج اضافه و مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را با چهار قسمت کرده و هر یک را با یک رنگ خوراکی رنگ کنید.
قیف های بستنی را در حفره های قالب کاپ کیک قرار دهید.
خمیرهای رنگی را در قیف های بستنی بریزید و به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.
پنیر خامه ای، پودر شکر و اسانس وانیل را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند.
این مخلوط را به چهار قسمت کرده و هر یک را با یک رنگ خوراکی رنگ کنید.
کرم ها را در قیف پلاستیکی بریزید (رنگ ها را با هم ترکیب نکنید) روی کاپ کیک ها را با کرم های رنگی تزیین کنید.
منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.