آشپزی

طرز تهیه ته چين هويج

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

درست کردن ته چين هويج,مواد لازم برای تهیه ته چين هويج

طرز تهیه ته چين هويج

 

مواد لازم برای ته چين هويج :

 هويج 500 گرم 
 فيله مرغ  300 گرم
 برنج 3 پيمانه 
 زرده تخم مرغ  3 عدد
ماست پرچرب 4 قاشق سوپخوری
زعفران دم كرده 2 قاشق سوپخوری
دارچين 1 قاشق مرباخوری
پیاز 1 عدد
نمک و فلفل به ميزان لازم
روغن مايع  مقداری
 زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
کره 50 گرم

 

طرز تهیه ته چین هویج :

برنج را شسته، در كاسه با مقداری آب و نمک خيس كنيد. هويج ها را پوست گرفته، بشوييد و خلالی خرد كنيد، در تابه‌ای مقداری روغن ريخته و روی حرارت بگذاريد. خلال های هويج را در روغن سرخ كنيد و بعد از روغن درآورده و كناری بگذاريد.

 

پياز را پوست گرفته، خلالی خرد كرده و  در روغن سرخ كنيد. فيله های مرغ را به قطعات ريز برش بزنيد، به تابه پيازها اضافه كنيد و تفت دهيد.

 

برای مزه دار شدن مرغ به آن نمک، فلفل و زردچوبه اضافه كرده و خوب سرخ كنيد. در آخر كمی زعفران دم كرده افزوده، حرارت را كم كنيد و در تابه را بگذاريد تا بپزند. هويج را هم به تابه مرغ در حال پخت اضافه كنيد. در صورت نياز به اندازه نيم پيمانه آب اضافه كنيد و در تابه را بگذاريد.

 

برنج را داخل آب جوش ريخته و طبق معمول آبكش كنيد. در كاسه ای مناسب زرده های تخم مرغ را ريخته و با چنگال كمی هم بزنيد. زعفران دم كرده و ماست را اضافه كرده و مخلوط كنيد. مايه ته چين آماده است.

 

برنج را داخل مايه ته چين ريخته و خوب مخلوط كنيد. تابه ای كه می خواهيد ته چين را در آن بپزيد چرب كنيد. نيمی از مايه برنج را در تابه ريخته و با پشت قاشق فشرده و يک دست كنيد.

 

مرغ و هويج را روی لايه اول برنج ريخته و پهن كنيد تا همه سطح برنج را بپوشاند. مقداری دارچين روی مرغ و هويج بپاشيد. حالا نوبت مابقی برنج آغشته به مايه ته چين است. آن را روی بقيه مواد ريخته و با پشت قاشق يك دست و كمی فشرده كنيد.

 

تابه را روی حرارت ملايم گذاشته و با ته چنگال در برنج چند سوراخ ايجاد كنيد. كره را آب كرده و روی ته چين بريزيد، حالا در تابه را گذاشته و اجازه دهيد ته چين دم بكشد. بعد از دم كشيدن، ته چين را در يک سينی يا ديس مناسب سر و ته كرده، برش زده و سرو كنيد.

 

منبع : مجله آشپزی مثبت – bartarinha.ir

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
پرده آماده دارکوب

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا