طرز تهیه سوفله شکلات تلخ
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
با سوفله شکلات تلخ به فرانسه سفر کنید
سوفله شکلات تلخ، یک دسر خوشمزه فرانسوی است که پیشنهاد می کنیم حتما امتحان کنید.
مواد لازم برای سوفله شکلات تلخ :
خامه | یک و یک دوم پیمانه |
نشاسته ذرت | یک قاشق سوپخوری |
پودر کاکائو | سه چهارم قاشق سوپخوری |
شکلات تلخ | 150 گرم |
زرده تخم مرغ | 4 عدد |
سفیده تخم مرغ | 4 عدد |
پودر شکر | سه چهارم پیمانه |
کره | به مقدار لازم |
طرز تهیه سوفله شکلات تلخ :
خامه، نشاسته ذرت، پودر کاکائو و شکلات تلخ را در ظرف مناسبی روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد کاملا حل شوند.
زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کرده و حدود 3 دقیقه به پخت مواد ادامه دهید تا مواد غلظت یابد. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه به خوبی بزنید تا پف کنند.
پودر شکر را به تدریج اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را به بقیه مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
خمیر به دست آمده را در قالب های رامکین از قبل چرب شده با کره بریزید و به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.
سپس روی سوفله ها را با میوه های دلخواه تزیین کرده و بلافاصله سرو کنید.
منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.