طرز تهیه کلوچه قیصی
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
طرز تهیه کلوچه قیصی کلوچه بهاری
این کلوچه خوشمزه را برای دورهمی های بهاری تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم برای کلوچه قیصی :
کره | 200 گرم |
تخم مرغ | یک عدد |
روغن زیتون | یک دوم پیمانه |
پودر قند | یک پیمانه |
وانیل | یک چهارم قاشق چایخوری |
آرد | حدود 2 پیمانه |
مواد میانی کلوچه قیصی :
قیصی | 10 عدد |
گردو | یک پیمانه |
دارچین | یک قاشق چایخوری |
پودر قند | یک دوم پیمانه (برای تزیین) |
طرز تهیه کلوچه قیصی :
ابتدا همه مواد میانی را در غذاساز ریخته و خرد کنید و کنار بگذارید.
برای تهیه خمیر ابتدا کره نرم شده، روغن زیتون و پودر قند را مخلوط کرده و بعد از کمی مخلوط کردن تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید.
بعد آرد را کم کم اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.
بعد خمیر را باز کرده و وسطش به اندازه یک قاشق چایخوری از مواد میانی گذاشته و گرد کنید.
رویش را با پانچ فشار دهید تا شکل دار شود.
سپس در سینی فر چیده و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد 20 دقیقه بپزید.
بعد رویش را بعد از سردشدن کامل با پودر قند تزیین کنید.
منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.