دسر شکلاتی فندقی پالووا
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
تهیه دسر پالووا با کرم فندقی شکلاتی
مواد لازم برای دسر شکلاتی فندقی پالووا :
سفیده تخم مرغ | 8 عدد |
خامه فرم گرفته | 300 میلی لیتر |
شکلات ذوب و خنک شده | 120 گرم |
شکر | 360 گرم |
فندوق پودر شده | 120 گرم |
طرز تهیه دسر شکلاتی فندقی پالووا :
برای تهیه دسر پالووا با کرم فندقی شکلاتی، فر را از قبل تا دمای ۱۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
در کف سینی فر کاغذ پوستی قرار دهید.
برای تهیه مرنگ در کاسه ای بزرگ سفیده های تخم مرغ را می زنیم تا نرم شود.
۱۲۰ گرم شکر را به آن بیفزایید و بزنید.
به زدن ادامه دهید و بقیه شکر را اضافه کنید تا یکدست شده و شکر کاملا حل شود.
با استفاده از کفگیر مرنگ را به شکل دو توده ی گرد ۲۰ سانتی متری روی سینی فر قرار دهید.
در مرکز یکی از آنها حفره ای ایجاد کنید ( برای لایه ی زیرین) و یک برآمدگی قله مانند در توده ی دیگر برای لایه ی فوقانی.
آنها را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.
حرارت را تا ۱۱۰ درجه سانتیگراد کم کنید و ۴۵ تا ۵۰ دقیقه ی دیگر آن را بپزید.
تا زمانی که مرنگ ها توخالی و نسبتا سفت به نظر برسند.
آنها را از فر خارج کرده و بگذارید روی صفحه فلزی خنک شوند.
برای تهیه کرم فندقی شکلاتی، خامه، پودر فندق و نیمی از شکلات ذوب شده را هم بزنید.
آن را همراه با مخلوط خامه روی مرنگ زیرین بمالید و مرنگ دیگر را روی آن بگذارید.
شکلات باقی مانده را روی آن بریزید و با فندق های خرد شده آن را تزئین کنید.
گردآوری : بخش شیرینی پزی
منبع:
http://www.beytoote.com/cookery/pastry/chocolate2-dessert-chopped-salvia1.html
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.