شربت خیار و نعنا
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
وبسایت چی: کم کم هوا رو به گرما میرود و بازار نوشیدنیهای خنک، داغ میشود. در این مطلب نیز طرز تهیه شربت خیار و نعنا را برایتان آورده ایم.
مواد لازم:
خیار: یک عدد
عسل: یک قاشق غذاخوری
برگ نعنای تازه: به مقدار لازم
یخ: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. خیار را پوست نگیرید. فقط آن را حسابی بشورید و به صورت حلقه های نازک دربیاورید.
2. بعد از آن برگ های نعنا را از ساقه جدا کرده و بسته به میل خودتان مقداری از آنها را شسته و برای تهیه شربت کنار بگذارید.
3. حالا یک پارچ آب سرد بیاورید و عسل و نعنا و خیارهای خرد شده را به ان اضافه کنید.
4. تا حل شدن عسل مایع را حسابی هم بزنید. بعد یخ ها را اضافه اضافه کنید و بگذارید تا شربت حسابی خنک شود. برای این کار بهتر است پارچ را چند ساعتی توی یخچال بگذارید.
5. هر قدر شربت بیشتر توی یخچال باشد طعم عسل و نعنا و خیار بیشتر با آب قاطی می شود. فقط یادتان باشد این شربت را به خاطر خیار و پلاسیدگی زود آن بیشتر از یک روز نمی توان توی یخچال منتظر نگه داشت!
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.