آشپزی

طرز تهیه فیش برگر

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

درست کردن فیش برگر, نحوه درست کردن فیش برگر

طرز تهیه فیش برگر

 

ماهی باید به سرعت مصرف شود. حداکثر مدت نگهداری ماهی در فریزر دو ماه است. بیایید این بار دل به دریا بزنید و به جای سرو ماهی به روش سنتی – یعنی سرخ کرده همراه با سبزی پلو – یک راه متفاوت و جذاب برای تهیه آن انتخاب کنید. بدون شک با این کار خانواده تان را شگفت زده می شوند. شک نکنید بهترین برگر ماهی را شما طبخ می کنید و بچه ها عاشق طعم آن می‌شوند.

 

مواد لازم برای فیش برگر برای 4 نفر :

 فیله قزل آلا 200 گرم
 شیر200 میلی لیتر 
پیازچه ساطوری چهار عدد 
 سیب زمینی آبپز200 گرم 
سس مایونزیک قاشق چایخوری
تخم مرغ کوچکیک عدد
پودر نان خشک25 گرم
آرد ذرت یا آرد سفیدچهار قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سفیدبه میزان لازم
روغن مایعبه میزان لازم

 

طرز تهیه فیش برگر :

ماهی و پیازچه را 5 تا 6 دقیقه در شیر بجوشانید، سپس ماهی را آبکش کرده و پیازچه را هم نگه دارید. 

 

ماهی را با چنگال خرد کنید، سپس سیب‌زمینی را پوره کنید، تخم مرغ را خیلی خوب بزنید و بعد پودر نان، سس مایونز و ماهی خردشده را هم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. در آخر به این مواد نمک و فلفل بزنید. 

 

مایه را به شکل چهار برگر در آورده و در آرد بغلتانید و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. روغن را داغ کرده و فیش برگرها را 10 دقیقه در آن سرخ کنید. روغن ماهی را با حوله کاغذی گرفته و با نان همبرگری سرو کنید.

 

منبع : مجله سیب سبز – bartarinha.ir

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
پرده آماده دارکوب

مطالب پیشنهادی

دکمه بازگشت به بالا