آشپزی

طرز تهیه آبگوشت قنبید

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

پخت آبگوشت قنبید,درست کردن آبگوشت قنبید

طرز تهیه آبگوشت قنبید

 

کلم یکی از ویژگی های این غذاست اما مقدار آن زیاد نیست؛ یکی از غذاهای رسمی شهرستان قم که با کلم قمری یا قنبید پخته می شود. برای رفع بوی کلم از ادویه استفاده کنید.

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر برای آبگوشت قنبید :

 گوشت گوسفند650 گرم 
کلم قمری دو عدد 
پیاز خرد کرده  یک عدد
 نخود و لوبیا سفید 150 گرم
سیب زمینی متوسط، نصف کرده2 عدد
زردچوبهیک قاشق چایخوری

 

طرز تهیه آبگوشت قنبید:

مانند آبگوشت معمولی عمل کنید و در یک ساعت پایانی کلم، سیب زمینی و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.

 

در برخی دستورهای پخت، لپه به جای نخود و لوبیا استفاده می شود که در این صورت باید همراه کلم به غذا اضافه شود.

 

منبع : مجله تندرستی – bartarinha.ir

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
پرده آماده دارکوب

مطالب پیشنهادی

دکمه بازگشت به بالا