دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

بیسکویت جو (رژیمی)

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

طرز تهیه بیسکویت جو,بیسکویت جو رژیمی

زمان پخت و آماده سازی بیسکویت جو (رژیمی) : 1 ساعت
مواد لازم براي تهيه بیسکویت جو (رژیمی) :

 

 آرد گندم 175 گرم
 جوي پرك پودر شده 25 گرم
 نمک نصف قاشق چاي خوري
 بكينگ پودر  1 قاشق چاي خوري
 كره يا مارگارين  75 گرم
 شكر 40 گرم
 شير 2 تا 3 قاشق سوپ خوري
 عسل 1 قاشق سوپ خوري

طرز تهیه بیسکویت جو (رژیمی):

آرد گندم و پودر جوی پرک را با هم مخلوط کرده و نمک و بیکینگ پودر را به آن اضافه می کنیم . کره را قطعه قطعه کرده و بهمراه شکر به مخلوط آرد اضافه میکنیم و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم . سپس شیر را کم کم اضافه و ورز می دهیم . در آخر عسل را اضافه کرده و بهم می زنیم و به خمیر نیم ساعت استراحت داده تا دیگر به دست نچسبد.

روی سطح صافی آردپاشی کرده و خمیر را با وردنه باز میکنیم و قالب می زنیم و در سینی فر که از قبل چرب شده خمیر  قالب زده بیسکویت را قرار می دهیم و سینی بیسکویت رژیمی را در فر با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد طبقه وسط به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار می  دهیم.(بهتر است خمیر بیسکویت را که در سینی فر چیده شده را با چنگال چند سوراخ کرده و بعد در فر گذاشته شود ) بعد از پختن بیسکویت های جو آن ها را روی توری سیمی گذاشته تا خنک شود.

 

منبع : chibokhorim.ir

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
پرده آماده دارکوب

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا