دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

طرز تهیه کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی, نحوه پخت کیک پسته ای

آماده سازی : 20 دقیقه
پخت : 40 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه کیک پسته ای یوهانس :

 آرد 220 گرم
 شیر ولرم 60 میلی لیتر
 کره 170 گرم
 شکر قهوه ای 180 گرم
 تخم مرغ  1 عدد
روغن مایع 40 میلی لیتر
وانیل به میزان لازم ( وانیل مایع با طعم بادام 2 قطره )
دارچین 1 قاشق چای خوری
هل 1.2 قاشق چای خوری
جوز هندی رنده شده به میزان لازم
زنجبیل تازه رنده شده کمی به میزان لازم
پودر بادام 1 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
بیکینگ سودا 1.2 قاشق چای خوری
پسته به میزان لازم
پودر هل و دارچین به میزان لازم
میوه یوهانس بر به میزان لازم
شکر برای تزیین

طرز تهیه کیک پسته ای یوهانس بر :
كره و شكر (من از شكر قهو ه اى استفاده كردم) را خوب زدم تا يكدست شد.

بعد يك عدد تخم مرغ اضافه كردم و خوب زدم.
دو قطره وانيل مايع با طعم بادام، يك قاشق جايخورى دارچين،

نصف قاشق چايخورى هل، كمى جوز هندى رنده شده و كمى زنجبيل تازه رنده شده هم به اين مواد اضافه كردم و خوب هم زدم.
سپس پودر بادام، شير ولرم و روغن مايع را افزوده و هم زدم.

در اخر هم آرد سه بار الك شده به همرا ه بكينگ سودا و بكينك پودر را كم كم اضافه کردم و آرام هم زدم.

مواد را در قالب چرب شده و كمى آرد پاشيده شده ريختم.
روش را ميوه يوهانس بر بقول آلمانى ها و كمى مغز پسته ريختم.

طرز تهیه کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی, نحوه پخت کیک پسته ای

در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ١٨٠ و زمان پخت هم ٤٠ دقيقه قرار دادم.

طرز تهیه کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی, نحوه پخت کیک پسته ای

بعد پخت و سرد شدن كمى پودر هل و شكر و دارچين روش پاشيدم.

طرز تهیه کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی, نحوه پخت کیک پسته ای

 

منبع : beryooni.com

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
پرده آماده دارکوب

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا