کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

آماده سازی : 20 دقیقه
پخت : 40 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه کیک پسته ای یوهانس :
| آرد | 220 گرم |
| شیر ولرم | 60 میلی لیتر |
| کره | 170 گرم |
| شکر قهوه ای | 180 گرم |
| تخم مرغ | 1 عدد |
| روغن مایع | 40 میلی لیتر |
| وانیل | به میزان لازم ( وانیل مایع با طعم بادام 2 قطره ) |
| دارچین | 1 قاشق چای خوری |
| هل | 1.2 قاشق چای خوری |
| جوز هندی رنده شده | به میزان لازم |
| زنجبیل تازه رنده شده کمی | به میزان لازم |
| پودر بادام | 1 قاشق غذا خوری |
| بیکینگ پودر | 1 قاشق مربا خوری |
| بیکینگ سودا | 1.2 قاشق چای خوری |
| پسته | به میزان لازم |
| پودر هل و دارچین | به میزان لازم |
| میوه یوهانس بر | به میزان لازم |
| شکر | برای تزیین |
طرز تهیه کیک پسته ای یوهانس بر :
كره و شكر (من از شكر قهو ه اى استفاده كردم) را خوب زدم تا يكدست شد.
بعد يك عدد تخم مرغ اضافه كردم و خوب زدم.
دو قطره وانيل مايع با طعم بادام، يك قاشق جايخورى دارچين،
نصف قاشق چايخورى هل، كمى جوز هندى رنده شده و كمى زنجبيل تازه رنده شده هم به اين مواد اضافه كردم و خوب هم زدم.
سپس پودر بادام، شير ولرم و روغن مايع را افزوده و هم زدم.
در اخر هم آرد سه بار الك شده به همرا ه بكينگ سودا و بكينك پودر را كم كم اضافه کردم و آرام هم زدم.
مواد را در قالب چرب شده و كمى آرد پاشيده شده ريختم.
روش را ميوه يوهانس بر بقول آلمانى ها و كمى مغز پسته ريختم.

در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ١٨٠ و زمان پخت هم ٤٠ دقيقه قرار دادم.

بعد پخت و سرد شدن كمى پودر هل و شكر و دارچين روش پاشيدم.

منبع : beryooni.com
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.









