آشپزی

طرز تهیه نان مارگاریتا با پنیر موزارلا

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

مواد لازم برای تهیه نان مارگاریتا, نحوه پخت نان مارگاریتا

طرز تهیه نان مارگاریتا با پنیر موزارلا

 

این بار می‌خواهیم لذت خوردن یک نان ترد و خوشمزه همراه با گوجه فرنگی و پنیر موزارلا و کلی چاشنی‌های خوشمزه دیگر را تجربه کنیم. نان مارگاریتا با پنیر موزارلا را می توانید به عنوان یک عصرانه یا پیش غذا میل کنید. با ما همراه باشید!

 

مواد لازم برای تهیه نان مارگاریتا با پنیر موزارلا :

 پنیر موزرالای توپی  ۲۰۰ گرم
 گوجه فرنگی خشک  ۵۰ گرم 
نمک و فلفل  به مقدار لازم 
سیر له شده   ۱ حبه 
روغن زیتون ۳ قاشق چایخوری
آب ولرم ۲۵۰ میلی لیتر
شکر ۱ قاشق چایخوری
مایه خمیر ۲ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
آویشن ۱ قاشق سوپخوری
پودر سیر ۱ قاشق سوپخوری
آرد ۴۵۰ گرم
زیتون سبز حلقه ای خرد شده ۷۰ گرم

 

مواد لازم برای رومال :

زرده تخم مرغ   ۱ عدد
ریحان ریز خرد شده  ۲ قاشق سوپخوری 
سیر ریز خرد شده  ۱ حبه 
شیر  ۱ قاشق سوپخوری 
روغن زیتون ۲ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه نان مارگاریتا با پنیر موزارلا :

پنیر موزارلا را داخل صافی بریزید و اجازه دهید نیم ساعت بماند تا آب اضافی آن خارج شود. مقداری آب نیز روی گوجه فرنگی های خشک بریزید و بگذارید نیم ساعت بماند و آنگاه آبکش کنید و با ۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون، مقداری نمک و فلفل سیاه و سیر آن را مزه دار کنید.

 

آب ولرم، شکر و مایه خمیر را در ظرفی با هم مخلوط کنید. نمک، آویشن، پودر سیر و روغن زیتون را اضافه و با همزن دستی خوب مخلوط کنید. آرد را به تدریج اضافه و مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی تهیه شود.

 

خمیر را ۵ دقیقه ورز دهید تا خمیر لطیف و کشدار شود.

 

سپس خمیر را داخل ظرفی تمیز و چرب شده قرار دهید و روی آن را با سلفون بپوشانید و بگذارید یک ساعت استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.

 

پس از این مدت خمیر را خارج و کمی دیگر روی سطح کار آرد پاشی شده ورز دهید و به صورت گلوله های مساوی چانه گیری کنید.

 

هر قسمت را با کمک انگشتان دست به شکل دایره باز کنید و یک عدد برش گوجه فرنگی مزه دار شده، مقداری زیتون حلقه‌ای و یک عدد موزارلای توپی روی آن قرار دهید و لبه های خمیر را به سمت هم بکشید و به هم بچسبانید.

 

بقیه خمیرها را نیز به همین ترتیب آماده و در ظرف یا قالب نسوز با نیم سانتی متر فاصله در کنار هم بچینید.

 

مواد رومال را با هم مخلوط و روی نان ها بمالید. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و اجازه دهید نان ها ۱۵ دقیقه دیگر استراحت کنند.

 

فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا نان ها کاملا طلایی شوند.

 

منبع : kalleh.com

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
خیریه سلام | موسسه حامیان سلامت کودکان
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to top button