دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

طرز تهیه کوکی شکلاتی با بستنی به روش دیگر

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

 

درست کردن کوکی شکلاتی با بستنی, تهیه کوکی شکلاتی با بستنی

درست کردن کوکی شکلاتی با بستنی

 

برای شما که شیرینی پزی بلد هستید و مرتب در خانه انواع و اقسام شیرینی ها را می پزید، پختن این کوکی هیچ کاری ندارد. آن را بپزید و تابستانی سرو کنید؛ یعنی یک مقدار بستنی لای دو تکه بیسکویت بگذارید و نوش جان کنید. هم با کلاس تر است هم تابستانی.

 

مواد لازم برای کوکی شکلاتی با بستنی :

آرد 2 پیمانه 
 بکینگ پودر1 قاشق چایخوری 
 نمک1/4 قاشق چایخوری 
کره 3/4 پیمانه 
شکر قهوه‌ای3/4 پیمانه
شکر سفید1/2 پیمانه
شکلات چیپسی1/4 و 1 پیمانه
تخم مرغ1 عدد
وانیل1/8 قاشق چایخوری
انواع بستنیبه مقدار لازم
شکلات چیپسی، ترافل رنگی و شکلات مایعبرای تزیین

 

طرز تهیه کوکی شکلات بستنی :

فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. روی سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید. آرد، بکینگ پودر و نمک را  با هم مخلوط  و چند بار الک کنید.

 

در یک کاسه بزرگتر شکرها و کره را با همزن برقی مخلوط کنید تا به صورت کرم در بیایند. بعد تخم مرغ و وانیل را هم اضافه کنید و دوباره با همزن برقی هم بزنید. 

 

حالا مخلوط آردی را به مواد داخل کاسه بزرگتر افزوده و با لیسک به آرامی مخلوط کنید و در آخر شکلات چیپسی را به مایه اضافه کنید.

 

مایه به دست آمده را به 16 قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را در دست گرد کرده و در سینی فر قرار دهید. سپس با دست روی آنها را کمی فشار دهید.

 

سینی را در فر به مدت 10 تا 12 دقیقه قرار دهید؛ به حدی که کناره شیرینی ها کمی طلایی شود. سپس سینی را از فر بیرون آورده و کناری بگذارید تا به مدت ده دقیقه کوکی ها خنک شوند.

 

بعد از این مدت کوکی ها را از کاغذ جدا کرده و  به اندازه یک اسکوپ از بستنی دلخواه خود را روی آن بگذارید. سپس یک کوکی دیگر روی آن قرار دهید. کناره های آن را با انواع ترافل، شکلات چیپسی و شکلات مایع تزیین کنید.

 

منبع : bartarinha.ir

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
پرده آماده دارکوب

مطالب پیشنهادی

دکمه بازگشت به بالا