طرز تهیه ترافل نارگیل رژیمی
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
ترافل نارگیل نوعی شکلات خوشمزه و لذیذ است که به سادگی تهیه می شود و برای پذیرایی از مهمانها انتخابی متفاوت و منحصر به فردی محسوب می شود.
میزان سرو: حدود ۲۵ عدد
مواد لازم ترافل نارگیل رژیمی :
پودر نارگیل | ۲۰۰ گرم |
شکر رژیمی کامور |
۳۰ گرم |
خامه | ۱۰۰ میلی لیتر |
کره | ۷۰ گرم |
شکلات تابلت کامور |
۱۰۰ گرم |
شکلات تلخ | ۱۰۰ گرم |
طرز تهیه ترافل نارگیل :
پودر نارگیل و شکر رژیمی را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
کره و خامه را در ظرفی جداگانه روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا کره ذوب شود.
مخلوط پودر نارگیل و شکر را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند. خمیر به دست آمده را حدود ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
سپس گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کرده و روی کاغذ روغنی قرار دهید. روی آنها را با سلفون پوشانده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
شکلات تلخ و شکلات تابلت را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب کنید.
با استفاده از خلال چوبی ترافل ها را در شکلات تابلت و یا شکلات تلخ ذوب شده فرو کنید و دوباره روی کاغذ روغنی قرار دهید.
اجازه دهید ترافل ها حدود ۲ ساعت در یخچال بمانند و سپس سرو کنید.
برگرفته از : چه نیوز
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.