طرز تهیه فرنی رژیمی
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
مواد اولیه:
- دو لیوان شیر
- دو قاشق سوپ خوری سر پر آرد برنج
- نصف لیوان آب
- دو قاشق سوپ خوری شکر کاموَر
- یک قاشق غذاخوری گلاب
طرز تهیه:
ابتدا شیر سرد را در قابلمه مورد نظر بریزید. سپس آرد برنج و شکر کاموَر را اضافه کنید و کاملاً هم بزنید تا آرد در شیر سرد حل شود روی حرارت گذاشته آب را به آن اضافه کنید و مرتباً هم بزنید حواستان باشد که هم زدن را متوقف نکنید زیرا این کار باعث می شود آرد برنج در شیر گلوله گلوله شود. پس مرتباً آن را هم بزنید تا کمی غلیظ شود گلاب را درون آن بریزید و اگر مایل بودید میتوانید کمی وانیل نیز به این دستور اضافه کنید و همچنان آن را هم بزنید تا فرنی شما به غلظت مورد نظرتان برسد.
فرنی را باید سریعا تا داغ است و سفت نشده درون ظرف مورد نظرتان بریزید.
دقت داشته باشید که فرنی بعد از سرد شدن کمی سفت میشود پس حواستان باشد وقتی آن را از روی حرارت بر میدارید نه سفت باشد نه آبکی.
میتوانید فرنیتان را به راحتی شکلاتی یا زعفرانی کنید. برای اینکه فرنی شکلاتی شود کافی است کمی شکلات تابلت کامور به مواد آن اضافه کنید و برای زعفرانی کردن آن کمی زعفران آب شده درون آن بریزید.
فرنی شما حاضر است. آن را با پسته ، پودر بادام و… تزئین کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
برگرفته از : کاله
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.