آشپزی

سوپ اسفناج

spinach-soup

اسفناج :  1 کیلو

زرده تخم مرغ : 6 عدد

رشته نازک :     150    گرم

کره :     100    گرم

آبلیمو : 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل   :  به مقدار کافی

 طرز تهیه:

اسفناج را به همراه 2 لیتر آب می پزیم.

 تخم مرغها را آب پز می کنیم و زرده آنها را جدا کرده و رنده می کنیم و به همراه رشته، نمک و فلفل به اسفناج اضافه می کنیم. بعد از 15 دقیقه سوپ حاضر است.

آبلیمو و کره را بعد از پخت کامل به سوپ اضافه می کنیم.

پرده آماده دارکوب

مطالب پیشنهادی

دکمه بازگشت به بالا