معجون زنجبیل هویج
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

برترین ها: زنجبیل، یكی از بهترین درمانهای طبیعی برای حل مشکل سوءهاضمه، مشكلات گوارشی و حتی دفع سموم هنگام مصرف ناآگاهانه خوراكهای فاسد یا مسموم است. تركیب زنجبیل معطر با هویج شیرین و خوشرنگ كه در تمام فصول در دسترس است و آناناس لذیذ و دوستداشتنی، نوشیدنی مفید و گوارایی را برای روزهای گرم و طولانی تابستان به شما هدیه میدهد.
مواد لازم
- برای 2 لیوان نوشیدنی (500 میلیلیتر):
- آناناس متوسط: یك عدد
- زنجبیل: 25 گرم
- هویج متوسط: 4 عدد
- یخ: به میزان لازم
روش تهیه:
1- آناناس را پوست كنده و خرد كنید. زنجبیل را نیز پوست بكنید. هویج را پوست بگیرید و سر و ته آن را زده و بشویید.
2- به وسیله آبمیوهگیری به ترتیب هویج، زنجبیل و آناناس را آب بگیرید. آبمیوه را هم بزنید تا مخلوط شود، سپس در لیوان یخ ریخته و آبمیوه را درون آن بریزید.
نکته تکمیلی
1- برای تشخیص آناناس رسیده، یكی، دو برگ از سر آن را با دست بكنید. اگر برگ آناناس به آسانی جدا شد یعنی میوه رسیده، در غیر این صورت سفت و ترش است.
2- مغز میان آناناس را جدا كرده و دور بریزید.
3- هنگام خرید هویج، هرگز هویجهای بزرگ را انتخاب نكنید، زیرا آنها مقدار بیشتری كود شیمیایی جذب كردهاند و برای سلامت مضر هستند.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/26919/معجون-زنجبیل-هویج
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.