دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

معجون زنجبیل هویج

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

معجون زنجبیل هویج

برترین ها:  زنجبیل، یكی از بهترین درمان‌های طبیعی برای حل مشکل سوءهاضمه، مشكلات گوارشی و حتی دفع سموم هنگام مصرف ناآگاهانه خوراك‌های فاسد یا مسموم است. تركیب زنجبیل معطر با هویج شیرین و خوش‌رنگ كه در تمام فصول در دسترس است و آناناس لذیذ و دوست‌داشتنی،‌ نوشیدنی مفید و گوارایی را برای روزهای گرم و طولانی تابستان به شما هدیه می‌دهد.

مواد لازم

  •  برای 2 لیوان نوشیدنی (500 میلی‌لیتر):
  •   آناناس متوسط: یك عدد
  •   زنجبیل: 25 گرم
  •   هویج متوسط: 4 عدد
  •   یخ: به میزان لازم

روش تهیه:

1- آناناس را پوست كنده و خرد كنید. زنجبیل را نیز پوست بكنید. هویج را پوست بگیرید و سر و ته آن را زده و بشویید.

2- به وسیله آبمیوه‌گیری به ترتیب هویج، زنجبیل و آناناس را آب بگیرید. آبمیوه را هم بزنید تا مخلوط شود، سپس در لیوان یخ ریخته و آبمیوه را درون آن بریزید.

نکته تکمیلی

1- برای تشخیص آناناس رسیده، یكی، دو برگ از سر آن را با دست بكنید. اگر برگ آناناس به آسانی جدا شد یعنی میوه رسیده، در غیر این صورت سفت و ترش است.

2- مغز میان آناناس را جدا كرده و دور بریزید.

3- هنگام خرید هویج، هرگز هویج‌های بزرگ را انتخاب نكنید، زیرا آنها مقدار بیشتری كود شیمیایی جذب كرده‌اند و برای سلامت مضر هستند.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/26919/معجون-زنجبیل-هویج

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا