آشپزی

سوپ ذرت

soupzorat

مواد لازم :

ذرت (بلال)      3     پیمانه

کرفس  1.5     پیمانه

پیاز      1        عدد

شیر    1.5     پیمانه

جعفری خرد شده       1.5     پیمانه

آرد      3        قاشق سوپخوری

آب      3        پیمانه

نمک و فلفل       به مقدار کافی

طرز تهیه :

ذرت، کرفس، جعفری، پیاز و نمک و فلفل و آب را به مدت 1 ساعت می پزیم و سپس از صافی رد می کنیم.

آرد را با  شیر مخلوط کرده ، به مواد می افزاییم  و می گذاریم تا سوپ کاملاً جا بیافتد.

برای تزئین از جعفری و گشنیز می توانیم استفاده کنیم.

امتیاز شما به این مطلب
پرده آماده دارکوب

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا