آشپزی
سوپ ذرت
مواد لازم :
ذرت (بلال) 3 پیمانه
کرفس 1.5 پیمانه
پیاز 1 عدد
شیر 1.5 پیمانه
جعفری خرد شده 1.5 پیمانه
آرد 3 قاشق سوپخوری
آب 3 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه :
ذرت، کرفس، جعفری، پیاز و نمک و فلفل و آب را به مدت 1 ساعت می پزیم و سپس از صافی رد می کنیم.
آرد را با شیر مخلوط کرده ، به مواد می افزاییم و می گذاریم تا سوپ کاملاً جا بیافتد.
برای تزئین از جعفری و گشنیز می توانیم استفاده کنیم.