طرز تهیه کوکی کاتلا
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
درست کردن کوکی کاتلا
دولسه دلچه نوعی دسر است که از طریق حرارت ملایم شیر و شکر به دست می آید. طعم آن یادآور شکلاتهای تافی و ظاهر و طعمی مانند کارامل دارد. این دسر از دسرهای بسیار مشهور کشورهای آمریکای لاتین است. دولسه دلچه در مکزیک از شیر بز تهیه و با وانیل طعم دار میشود، ورژن فرانسوی آن دارای بافتی نرم است که با نان تست سرو می شود، در فیلیپین در تهیه کیکها و صبحانه نقش اصلی را دارد و در کوبا از ترشح شیرخشک برای تهیه آن استفاده می کردند.
نام دیگر این محصول مربای شیر است. اما برای تهیه کاتلا تنها از حرارت دادن شیر استفاده می شود و هیچ گونه شکری به آن اضافه نمی کنند. شیرینی این محصول ناشی از قند شیر است. برای تهیه کوکی کاتلا که یک دسر و کلوچه بسیار خوشمزه و مناسب برای میان وعدههای شما است از کاتلا استفاده کردهایم و طرز تهیه آن را در اختیار شما قرار خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه کوکی کاتلا :
آرد | ۲۰۰ گرم |
کره سرد مکعبی خرد شده | ۱۰۰ گرم |
نشاسته | ۲ قاشق سوپخوری |
پودر قند | ۲۰ گرم |
خامه | ۲ قاشق سوپخوری |
کاتلا | ۴ قاشق سوپخوری |
دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
جوز هندی | یک چهارم قاشق چایخوری |
کاتلا | مقداری برای تزیین |
شکلات ذوب شده | مقداری برای تزیین |
طرز تهیه کوکی کاتلا :
آرد، کره، نشاسته، پودر قند، خامه، کاتلا، دارچین و جوز هندی را با هم مخلوط کنید تا خمیر لطیفی به دست آد. خمیر را داخل کیسه نایلونی قرار داده و اجازه دهید حدود یک ساعت استراحت کند.
خمیر را با وردنه، نازک باز کنید و با کاتر به صورت یک اندازه برش بزنید و داخل سینی بچینید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید.
بعد از خنک شدن روی یک لایه بیسکویت مقداری کاتلا بمالید و لایه دیگر بیسکویت را روی آن قرار دهید و با شکلات ذوب شده تزیین کنید.
طرز تهیه کوکی کاتلا
منبع : kalleh.com
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.