مراحل تهیه مرغ طعمدار برای سالاد و ساندویچ
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
وبسایت دونفره – گلزار نورمحمدیان: یکی از مهمترین بخش های داشتن یه سالاد یا ساندویج خوشمزه که حاوی مرغ هم هست اینه که بتونیم مرغشون رو طوری بپزیم که اصلا طعم زهم نده و خیلی خوش عطرو بو و خوشمزه باشه و در عین حال حسابی آبدار باشه و خشک نشده باشه.
در این مطلب طرز تهیه یه مرغ لذیذ رو براتون میذاریم که از این به بعد میتونین داخل خیلی از سالاد های سرد و ساندویج ها با خیال راحت استفاده کنین و لذت ببرین.
مواد لازم
- ۱ عدد سینه مرغ بدون استخوان
- ۲ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
- ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
- ۱ قاشق چایخوری سیر رنده شده
- ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۲۰ گرم کره
- ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع
طرز تهیه
1. برای تهیه این مرغ خوشمزه و آسون باید ابتدا سینه مرغ رو از وسط نصف کنین.
2. حالا یه کیسه فریزر بذارین روشون تا موقع کوبیدن آب مرغ این ور اون ور نپره و بعد با یه بیفتک کوب بکوبینشون تا ضخامتشون کمتر بشه.
3. حالا هر دو طرف مرغ رو به تمام ادویه هایی که داشتین آغشته کنین.
4. داخل یه ماهیتابه کره و روغنی که داشتین رو بریزین و وقتی کره آب شد و داغ شد سینه ها رو داخل ماهیتابه بذارین.
5. حالا مرغ رو با حرارت متوسط بپزین احتیاجی نیست در ماهیتابه بسته باشه، مرغ آب میندازه و با آب خودش میپزه. وقتی یه طرف مرغ تقریبا طلایی شد ( نذارین خیلی طلایی و خشک بشه) برش گردونین تا طرف دیگه هم تغییر رنگ بده. کلا برای پخت مرغ کمتر از یک ربع زمان لازم دارین. نذارین مرغ کاملا خشک و بی آب بشه و بعد پختن از ماهیتابه درش بیارین.
6. حالا مرغ خوشمزه تون برای استفاده در انواع سالاد و ساندویج حاضره …
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/781859/مراحل-تهیه-مرغ-طعمدار-برای-سالاد-و-ساندویچ
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.