آشپزی

طرز تهیه گراتن کدو و سیب زمینی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

با مجله اینترنتی چه نیوز در تازه ترین مطالب آشپزی همراه باشید.

 

 

پخت گراتن کدو و سیب زمینی,درست کردن گراتن کدو و سیب زمینی

طرز تهیه گراتن کدو سبز و سیب زمینی

 

گراتن ها اغلب یک فرمول دارند و فقط موادشان فرق می کند. برای افرادی که رژیم گیاهخواری دارند و می توانند لبنیات نیز بخورند این گراتن پیشنهاد می شود. طعم خاص و لذیذ این گراتن با ترکیب ساده کدو و سیب زمینی بسیار عالی است.

 

مواد لازم گراتن کدو و سیب زمینی :

 کدو سبز 3 عدد 
 سیب زمینی  2 عدد
 آرد سفید 4 قاشق سوپخوری 
 شیر 2 پیمانه 
کره 50 گرم
پودرنان خشک مقداری
کنجد 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر پیتزا 100 گرم
روغن مقداری

 

طرز تهیه گراتن کدو و سیب زمینی :

کدوها را پوست بکنید و حلقه حلقه کنبد. در تابه ای کمی روغن بریزید و 3 قاشق آب اضافه کنید. کدوها را در آن بچینید. در تابه را بگذارید تا کدوها آرام آرام بپزند ولی خیلی سرخ نشوند.

 

سیب زمینی ها را پوست کنده حلقه حلقه برش بدهید و آنها را با کمی آب و نمک بپزید

 

کره را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. آرد را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا جایی که رنگ آرد تغییر نکند. کم کم شیر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود. در آخر نمک و فلفل را هم اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

 

ظرف مناسب برای فر را انتخاب و آماده کنید. مقداری از سس سفید را کف ظرف بریزید و کدوها و سیب زمینی ها را روی آن بچینید. روی آنها سس سفید بریزید و در نهایت مواد را با پنیر پیتزا بپوشانید.

 

روی سطح غذا پودر نان و کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 تا 45 دقیقه قرار دهید تا رویه آن کاملا طلایی شود.

 

غذا آماده است آن را از فر خارج کنید و در همان ظرف سرو کنید.

 

منبع : parnianmedia.com

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
خیریه سلام | موسسه حامیان سلامت کودکان
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا