میگو اسپایسی؛ سفره ای دریایی بچینید
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
وبسایت دونفره – گلزار نورمحمدیان: میگو علاوه بر خوشمزه بودن یه ویژگی خیلی خوب دیگه ام داره و اونم اینه که به زمان زیادی برای پخت احتیاج نداره و خیلی سریع آماده میشه. در این مطلب طرز تهیه یه میگو تند و اسپایسی رو براتون میذارم که خیلی راحت و آسون و فوری حاضر میشه. میتونین این مدل میگو رو با برنج، پاستا یا حتی انواع سبزیجات و سالاد سرو کنین و ازش لذت ببرین.
مواد لازم برای تهیه میگو اسپایسی
- میگو خام: ۲۵۰ گرم
- سیر رنده شده: ۱ قاشق چایخوری
- زیره: ۱/۴ قاشق چایخوری
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- پودر پاپریکا: ۱/۲ قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق چایخوری
- آب لیموترش تازه: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک: به مقدار لازم
مراحل تهیه میگو اسپایسی
1. برای تهیه این میگو خوشمزه ابتدا تمام مواد تشکیل دهنده بجز میگو رو داخل یه کاسه میریزیم.
2. حالا مواد رو خوب با هم مخلوط میکنیم.
3. میگو رو به مواد اضافه کرده و خوب با هم محلوطشون میکنیم.
4. حالا میگو ها رو داخل ماهیتابه ای که با کمی روغن چرب کردیم میذاریمو با دمای ملایم سرخشون میکنیم.
5. حدود ۸ الی ۱۰ دقیقه برای پختن میگو ها کافیه فقط در این بین میگوها رو زیرو رو کنین تا دو طرفشون کمی طلایی بشه.
6. حالا میگوهای خوشمزه شما حاضره و میتونین با هر چیزی که دوست دارین سروشون کنین.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/823017/میگو-اسپایسی-سفره-ای-دریایی-بچینید
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.