آشپزی

طرز تهیه مرغ طعم دار شده با سس کاری

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

با مجله اینترنتی چه نیوز در تازه ترین مطالب آشپزی همراه باشید.

 

 

نحوه طعم دار کردن مرغ,طعم دار کردن مرغ با سس کاری

طرز تهیه مرغ طعم دار شده با سس کاری

 

مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ ها :

 ران مرغ 6 الی 8 عدد
ماست200 گرم
کاری  2 قاشق غذاخوری
زیره (در صورت تمایل) 1 قاشق غذاخوری
سیر4 حبه
فلفل قرمز1 عدد
عسلنصف قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

 

طرز تهیه مرغ طعم دار شده با سس کاری :

در ابتدا مرغ ها را با ماست، سیر، عسل و ادویه ها (فلفل، کاری، زیره و نمک) مزه دار کنید و اجازه بدهید به مدت 1 ساعت در دمای محیط استراحت کند، سپس سینی فر را چرب کنید و در ظرف بچینید. در انتها در فر گرم شده با دمای 180-200 درجه سانتیگراد به مدت 30 لی 40 دقیقه بپزید. و 3 الی 5 دقیقه آخر گریل فر را روشن کنید تا طلایی شود، حتما امتحان کنید.

 

نکاتی برای تهیه مرغ طعم دار :

* اگر زیر موادتان را کاغذ روغنی قرار بدهید باعث می شود به ظرفتان نچسبد و خشک نشوند.

* اگر فر نداشتید می توانید آن را کباب کنید سرخ کردن باعث سفت شدن آن می شود.

 

گردآوری: بخش آشپزی


منبع:
http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/flavored-chicken2-curry-sauce1.html

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

پرده آماده دارکوب

مطالب پیشنهادی

دکمه بازگشت به بالا