آموزش تصویری تهیه پنکیک ژاپنی پفدار
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
وبسایت دونفره – گلزار نورمحمدیان: پنکیک ژاپنی در واقع همون پنکیک آشنای خودمونه با همون طعم و مزه منتهی با این تفاوت که خیلی پفی تر و سبک تره و ارتفاع بیشتری داره و با کمک قالب درست میشه پیشنهاد میکنم که حتما این نوع پنکیک رو تهیه کنین چون درسته که مواد تشکیل دهنده اش همون مواد همیشگیه ولی به خاطر بافت سبک و پفی ای که داره خیلی لذیذ تره و خیلی بهتون میچسبه.
مواد لازم برای تهیه پنکیک ژاپنی
- آرد سفید: ۱ و ۱/۲ پیمانه
- بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
- پودر قند: ۳ قاشق غذاخوری
- نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
- شیر: ۱ و ۱/۴ پیمانه
- پودر وانیل: نوک قاشق چایخوری
- کره آب شده: ۴۰ گرم
- زرده تخم مرغ:۱ عدد
- سفیده تخم مرغ: ۳ عدد
- سرکه سفید یا پودر تارتار: ۱/۴ قاشق چایخوری
مراحل تهیه پنکیک ژاپنی
1. برای تهیه این پنکیک خوشمزه ابتدا شیر، زرده تخم مرغ، پودر شکر و وانیل رو داخل یه کاسه بریزین و بعد با یه همزن دستی بزنینشون تا مواد با هم مخلوط و یکدست بشن.
2. حالا داخل یه کاسه بزرگ آرد، بیکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنین.
3. مخلوط شیر و زرده تخم مرغ رو به مواد خشک اضافه کنین و با یه همزن دستی هم بزنین تا یکنواخت بشن.
4. بعد تو یه کاسه بزرگ دیگه سفیده های تخم مرغ رو که بهشون پودر تارتار یا سرکه سفید رو اضافه کردین با همزن بزنین تا خوب پف کننو بالا بیانو شکل بگیرن.
5. یک سوم سفیده زده شده رو به مخلوط آرد اضافه کنین و خیلی آروم همشون بزنین تا مخلوط بشن. این مقدار سفیده کمک میکنه تا مخلوط یکم رقیق تر بشه تا بعدا وقتی مابقی سفیده رو اضافه میکنیم احتیاجی به هم زدن زیاد برای مخلوط شدن نباشه و اینطوری پف دو سوم باقیمانده سفیده ها کمتر میخوابه.
6. حالا بقیه سفیده زده شده رو اضافه کنین و خیلی آروم مخلوط رو فولد کنین از همزدن زیاد خودداری کنین تا پف سفیده نخوابه.
7. دیواره داخلی یه قالب حلقه ای که ترجیحا حدود ۶ الی ۷ سانت قطر و حدود ۴ سانت ارتفاع داره رو چرب کنین و داخل یه ماهیتابه کاملا نچسب که روی حرارت ملایمه بذارین. البته در صورتی که تعداد بیشتری قالب داشته باشین میتونین زودتر پنکیک هارو حاضر کنین و همزمان داخل ماهیتابه بذارینشون.
8. نصف قالب رو با مایه پنکیک پر کنین.
9. حالا در ماهیتابه رو ببندین و اجازه بدین تا پنکیک برای حدود ۵ دقیقه بپزه تا هم پف کنه و بالا بیاد و هم کفش طلایی بشه.
10. قالب رو به آرومی برگردونین تا طرف دیگه هم طلایی بشه و پنکیک مغز پخت بشه باز هم در بسته باشه.
11. حالا پنکیکتون حاضره و کافیه تا از قالب جداش کنینو در بیارین و نوش جون کنین…
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/832970/آموزش-تصویری-تهیه-پنکیک-ژاپنی-پفدار
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.