دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

طرز تهیه پیراشکی کرم دار

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

 

 

 

درست کردن پیراشکی کرم دار, مواد لازم برای تهیه پیراشکی کرم دار

طرز تهیه پیراشکی کرم دار

 

مواد لازم برای پیراشکی کرم دار :

 خمیر مایه ۱.۵ قاشق سوپخوری 
شکر  ۱ قاشق مرباخوری
 آب ولرم ۱/۲ پیمانه 
آرد  ۵۰۰ گرم 
نمک ۱/۲ قاشق مرباخوری
روغن مایع ۱/۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم کرم پیراشکی : 

شیر یا آب جوش  ۱.۵ پیمانه 
 شکر  ۱/۲ پیمانه
 آرد ۱پیمانه 
 وانیل‏  ۱/۴ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه پیراشکی کرم دار :

یک دوم پیمانه آب ولرم را داخل یک کاسه بریزید، یک دوم قاشق مرباخوری شکر را به آن اضافه کنید. 

در این مرحله خمیر مایه را روی آن بپاشید و درب ظرف را بگذارید و اجازه بدهید تا خمیر مایه به اصطلاح عمل بیاید. (ولرمی آب باید در حدی باشد که با دست کاملا حس شود زمان لازم برای عمل آمدن خمیر مایه بین ۵ دقیقه است!)

 

بعد این مخلوط را، آب و شکر و نمک مخلوط کنید و کم کم آرد را اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست بیاید روغن را وقتی خمیر کمی شل اضافه می کنیم.

روی یک سطحی کمی آرد بپاشید و خمیر را ورز بدهید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود!

خمیر را داخل یک ظرف بگذارید و روی آن را بپوشانید و بگذارید در یک جای گرم ۲ ساعت بمانه تا حجم آن ۲ برابر شود.

 

بعد از این مدت دوباره روی سطحی را آردپاشی کنید و خمیر را با وردنه به قطر نیم سانت پهن کنید و با قالب گرد یا لیوان دایره هایی از خمیر در بیاورید و بگذارید حدود ۱ ساعت بماند تا دوباره حجم آن ۲ برابر شود!

حالا در یک ظرف گود روغن بریزید و وقتی داغ شد، پیراشکی ها را سرخ کنید. بعد هم آن ها را کمی برش بدهید و از کرم وسط آن ها بگذارید.

 

طرز تهیه کرم پیراشکی:

تمام مواد را به غیر از وانیل با هم مخلوط کنید و روی شعله کم بگذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود. در آخر هم وانیل را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.

 

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.
لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
خیریه سلام | موسسه حامیان سلامت کودکان
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to top button