آشپزی

پیتزا مرغ سوخاری

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب‌سایت دو نفره – گلزار نورمحمدیان: دنیای پیتزا پر از تنوع و طعم های مختلفه از پیتزاهای گوشتی و دریایی گرفته تا گیاهی و غیره و خوبی پیتزا هم اینه که همه دوستش دارن پس با خیال راحت میتونیم فقط کمی خلاقیت به خرج بدیم و یه طعم جدید برای پیتزامون بسازیم. مثل پیتزای این مطلب که از یه سس خونگی لذیذ، مرغ سوخاری و فلفل دلمه ای درست شده و فوق العاده خوش عطرو خوشمزه است. پیشنهاد میکنم که حتما امتحانش کنین.

مواد لازم برای تهیه پیتزای مرغ سوخاری

  • فیله سوخاری (از هر قسمت مرغ که سوخاری و بدون استخوان باشه میتونین استفاده کنین)
  • گشنیز خرد شده
  • فلفل دلمه ای به رنگ دلخواه
  • پنیر پیتزا
  • سس پیتزا (طرز تهیه سس پیتزا خانگی رو در اینجا ببنین)
  • خمیر پیتزا (طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی رو در اینجا ببینین)

مقدار مواد رو ذکر نکردم چون به مقدار پیتزایی که درست میکنین و سلیقه خودتون برای مقدار استفاده بستگی داره.

طرز تهیه پیتزا مرغ سوخاری مرحله به مرحله

مراحل تهیه پیتزا مرغ سوخاری

1. ابتدا کف یه قالب پیتزا کمی آرد بپاشین و بعد خمیر پیتزا رو کفش پهن کنین.

طرز تهیه پیتزا مرغ سوخاری مرحله به مرحله

2. خمیر رو به سس پیتزای خونگی یا هر سسی که میپسندین آغشته کنین.

طرز تهیه پیتزا مرغ سوخاری مرحله به مرحله

3. حالا ابتدا روی سطح خمیر رو پنیر پیتزا بپاشین و بعد فیله مرغ سوخاری که خرد کردین رو روی سطح پیتزا پخش کنین.

طرز تهیه پیتزا مرغ سوخاری مرحله به مرحله

4. بعد فلفل دلمه ای خرد شده و کمی دیگه پنیر پیتزا اضافه کنین. در نهایت پیتزا رو برای مدت نیم ساعت داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده بذارین تا بپزه. در ۵ دقیقه نهایی هم گریل رو روشن کنین تا سطح پیتزا طلایی بشه.

طرز تهیه پیتزا مرغ سوخاری مرحله به مرحله

5. حالا پیتزای خوشمزه شما حاضره نوش جان.

طرز تهیه پیتزا مرغ سوخاری مرحله به مرحله

 

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.
لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
خیریه سلام | موسسه حامیان سلامت کودکان
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to top button