طرز تهیه خورش مرجو (خورش عدس طالقان)
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
مواد لازم برای خورش مرجو :
گوشت گوسفند |
400 گرم |
عدس | 2 لیوان |
سیب زمینی | 2 عدد |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
آلو بخارا | 1 لیوان |
پیاز | 2 عدد |
روغن | به میزان لازم |
زعفران | به میزان لازم |
آبغوره | به میزان لازم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
زردچوبه و دارچین | به میزان لازم |
طرز تهیه خورش مرجو :
ابتدا پیازها را خلالی خرد کنید و کمی تفت دهید سپس زردچوبه را اضافه کنید و اجازه بدهید پیازها طلایی شوند. گوشت را اضافه کنید و مقداری هم بزنید در این مرحله رب را هم اضافه کنید اجازه دهید تا تفت بخورد تا رنگ آن باز شود. وقتی رنگ گوشت عوض شد، آب را درون آن بریزید و اجازه بدهید تا نیم پز شود.
در این هنگام آلوها و عدس ها را بشویید و خیس کنید سیب زمینی را خرد کنید. وقتی گوشت نیم پز شد سیب زمینی و عدس را اضافه کنید همراه نمک و ادویه بگذارید بپزد.
آلو و زعفران و آبغوره را اضافه کنید و بگذارید خورش جا بیفتد. غذا را در ظرف بکشید و پیاز داغ روی آن بریزید و نوش جان کنید.
این خورش را می توانید با برنج میل کنید.
نکته برای تهیه خورش مرجو:
* در صورت تمایل می توانید از آبلیمو به جای آبغوره استفاده کنید.
*در صورت تمایل می توانید از مرغ به جای گوشت هم استفاده کنید.
منبع : مجله اینترنتی چه نیوز
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.