آشپزی

طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

خورشت شش‌انداز یکی از غذا‌های محلی گیلانی هستش که انواع مختلفی داره مثل شش‌انداز هویج، شش‌انداز بادمجان و … اینجا میتونین طرز تهیه شش‌انداز بادمجان رو ببینین که علاوه بر این که خیلی لذیذه گیاهی و مقوی هم هست.

مواد لازم

  • گردو: ۳۰۰ گرم
  • بادمجان متوسط: ۵ عدد
  • رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
  • رب آلوچه: ۱ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
  • چوچاق خشک یا تازه: ۲ قاشق چای‌خوری
  • گلپر: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان، مرحله‌به‌مرحله

طرز تهیه:

۱. برای درست کردن این خورشت خوشمزه ابتدا گردو رو کاملا آسیاب کرده و داخل یک قابلمه میریزیم و کمی تفتش میدیم تا روغن بندازه.

طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان، مرحله‌به‌مرحله

۲. حالا سه نوع ربی که داریم رو اضافه میکنیم.

طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان، مرحله‌به‌مرحله

۳. رب هارو با گردو تفت میدیم تا از خامی دربیان و نمک هم اضافه میکنیم.

طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان، مرحله‌به‌مرحله

۴. حالا حدود ۲ لیوان آب به خورشتمون اضافه میکنیم.

۵. در این مرحله رنگ خورشت کمی روشنه، ولی بهتره مقدار رب رو برای تیره شدن خورشت بیشتر نکنیم و بعد از پخت خورشت اگه احساس کردیم خورشتمون رنگش روشنه رب انار رو بیشتر کنیم. چون خورشت بعد پختن تیره‌تر میشه.

طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان، مرحله‌به‌مرحله

۶. تا خورشت میپزه بادمجون هارو پوست میکنیم و نگینی خرد کرده و بهشون نمک میزنیم تا تلخیشون بره.

طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان، مرحله‌به‌مرحله

۷. بعد بادمجون هارو در کمی روغن سرخ میکنیم و به روغن کمی زرچوبه هم میزنیم.

طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان، مرحله‌به‌مرحله

۸. برای اینکه گردو بیشتر روغن پس بده گاهی یکی دو تکه یخ داخل خورشت میندازیم.

طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان، مرحله‌به‌مرحله

۹. حالا دیگه خورشت کم کم داره جامیوفته و تیره‌تر هم شده در این مرحله خورشت رو تست میکنیم اگه رب انار یا نمک احتیاج داشت اضافه میکنیم و بعد پیاز داغ و بادمجون سرخ شده رو داخل خورشت میریزیم.

طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان، مرحله‌به‌مرحله

۱۰. گلپر و چوچاق رو هم میریزیم.

طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان، مرحله‌به‌مرحله

۱۱. حالا فقط باید اجازه بدیم تا خورشت جابیوفته. باید دقت کنیم تا خورشت رو زیاد نپزیم که بادمجون‌ها له نشن.

طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان، مرحله‌به‌مرحله

۱۲. دیگه خورشت لذیذ ما حاضره.

طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان، مرحله‌به‌مرحله

 

منبع : مجله اینترنتی چه نیوز

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

امتیاز شما به این مطلب
پرده آماده دارکوب

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا