طرز تهیه تارت راتاتویی
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
تارت راتاتویی غذای فرانسوی است. شاید خیلی از ما بعد از دیدن انیمیشن موش سرآشپز با این غذا آشنا شده باشیم، اما امروز میخواهیم دستور غذایی جدید از این تارت راتاتویی خوشمزه را در اختیارتان قرار دهیم.
راتاتویی سرشار از سبزیجات است که فیبر بالایی دارد و برای سلامت گوارش مفید است. همچنین این غذا برای طولانی مدت سیر نگه تان میدارد.
پنیر موجود در این غذا دارای پروتئین است که به بالا بردن احساس سیری کمک میکند، چون دیر هضم میشود. این وعده خوشمزه و کم کالری را برای خود و خانواده آماده کنید تا همه از مزایای آن برای سلامت بهرهمند شوند.
مواد لازم:
- بادمجان کوچک برش خورده: ۳ عدد
- کدو سبز برش خورده: ۴ عدد
- فلفل دلمهای کوچک خرد شده: ۳ عدد
- پنیر بز خرد شده: ۱۱۲ گرم (حدود یک فنجان)
- گوجهفرنگی برش خورده: ۲ عدد
- خمیر ورقه ای: ۴۸۰ گرم
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذا خوری
- موسیر بزرگ خرد شده: ۱ عدد
- سرکه بالزامیک: ۱ قاشق غذا خوری
- برگ آویشن خرد شده تازه: ۲ قاشق چایخوری
- فلفلسیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
- نمک: یک و یک چهارم قاشق چایخوری
- اسپری پخت یا روغن: به مقدار لازم
دستور پخت تارت راتاتویی:
۱. فر را تا دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
۲. گوجهفرنگیها را روی نیمی از سینی فر که با ورق پخت روغنی پوشیده شده قرار دهید. یک قاشق غذا خوری روغن روی آنها بریزید و یک چهارم قاشق چایخوری نمک هم بریزید.
۳. بادمجان، کدو سبز، موسیر، فلفل دلمه ای، سرکه و یک قاشق غذا خوری روغن زیتون باقی مانده را در یک کاسه با هم ترکیب کنید و سپس روی قسمت دوم سینی پخت قرارشان دهید. با سه چهارم قاشق چایخوری نمک و یک هشتم قاشق چایخوری فلفلسیاه ترکیب بادمجان را چاشنی بزنید.
۴. مواد درون سینی را داخل فری که از قبل حرارت دادید قرار دهید تا زمانی که نرم شوند و شروع به قهوهای رنگ شدن کنند (حدود ۳۰ دقیقه). سپس اجازه دهید ۱۰ دقیقه سرد شوند.
۵. دمای فر را تا ۴۲۵ درجه فارنهایت افزایش دهید. خمیر ورقهای را روی سطحی تمیز و آرد زده قرار دهید و با وردنه صاف کنید طوری که مستطیلی ۳۵ در ۲۵ سانتی بدست بیاید.
۶. به اندازه یک سانت از لبههای خمیر را با براش آب بزنید و سپس لبههای هر چهار طرف مستطیل را مقداری تا بزنید. حالا خمیر را روی سینی پختی که کمی با روغن چرب شده قرار دهید. با یک چنگال روی سطح خمیر چندین سوراخ ایجاد کنید.
۷. سپس روی خمیر پنیر بز و یک قاشق چایخوری آویشن بریزید. اجازه دهید به مدت ۱۲ دقیقه یا تا زمانی که کمی قهوهای شود در فر پخته شود.
۸. روی لایه پنیر به صورت مساوی گوجهها را قرار دهید و سپس روی گوجهها ترکیب بادمجان را قرار دهید. سپس با یک چهارم قاشق چایخوری نمک و یک هشتم قاشق چایخوری فلفلسیاه باقی مانده مواد را چاشنی بزنید.
۹. سینی را به فر بازگردانید و تا زمانی که خمیر قهوهای طلایی شد بپزید (حدود ۴ تا ۶ دقیقه). سپس ۱۰ دقیقه سینی را روی سطحی بگذارید تا خنک شود. حالا غذا آماده سرو است.
اطلاعات تغذیهای تارت راتاتویی:
مواد گفته شده در این دستور پخت برای ۸ وعده است که هر وعده شامل یک قطعه است. اطلاعاتی که در ادامه گفته میشود مربوط به یک وعده از این غذا است.
- کالری: ۲۴۴
- چربی کل ۱۴.۹ گرم
- چربی اشباع: ۴.۸ گرم
- کلسترول: ۰ میلی گرم
- سدیم: ۲۷۳ میلی گرم
- کربوهیدرات: ۲۵.۵ گرم
- فیبر خوراکی: ۴.۹ گرم
- پروتئین: ۵.۳ گرم
- کلسیم: ۵ درصد نیاز روزانه
- آهن: ۱۱ درصد نیاز روزانه
- ویتامین آ: ۱۵ درصد نیاز روزانه
- ویتامین ث: ۶۶ درصد نیاز روزانه
منبع : مجله اینترنتی چه نیوز
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.