آشپزی
بیفتک

مواد لازم : برای 5 نفر
| گوشت بی استخوان گوساله | 750 گرم |
| پیاز | 2 عدد |
| رب گوجه | 1 قاشق سوپخوری |
| نمک | به مقدار لازم |
| کره | 250 گرم |
| سیب زمینی | 0/5 کیلو |
| برگ بو | 4 عدد |
| فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
گوشت را به اندازه کف دست ، ورقه ورقه ببرید و با تیزی کارد روی آن بزنید تا صاف و نرم شود . با حرارت ملایم کمی سرخ کنید . پیاز را خرد و سرخ کنید و همراه با یک لیوان آب روی گوشت ها بریزید و روی حرارت بسیار کم بگذارید بپزد . بعد از یک ساعت نمک ، فلفل و برگ بو به آن بزنید . اگر گوشت نپخته بود ، دوباره یک لیوان آب گرم بریزید ، ولی سعی کنید حرارت کم باشد که گوشت بپزد و نیازی به آب ریختن دوباره نباشد . رب گوجه را در کره سرخ کنید و آخر کار روی گوشت بدهید . سیب زمینی ها را بپزید ، سپس خرد و در کمی کره سرخ کنید و دور بیفتک که در دیس کشیده اید ، بچینید . سیب زمینی را می توانید در فر تنوری کنید .
منبع : مجله اینترنتی ایران مطلب









