آشپزی

طرز تهیه خوراك مرغ و آلو

khorakmorgh

مواد اولیه برای  2 نفر:

مرغ                                 250گرم (سینه)
پیاز                                               1عدد
آلو                             200گرم (خورشتی)
سیب زمینی                                    1عدد
هویج                                              1عدد
رب انار                                         1پیمانه
نمك                                    به میزان لازم
فلفل                                   به میزان لازم
دارچین                                 به میزان لازم
كره                                     به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد كرده و آن را داخل كره تفت میدهیم تا طلایی شود.سپس رب انار را اضافه میكنیم و خیلی كم تفت میدهیم و بلافاصله آبجوش به مواد اضافه میكنیم و خوب هم میزنیم و اجازه میدهیم مواد كمی بجوشند.هویج و سیب زمینی را به صورت خلال های باریك و بلند خرد میكنیم و به آن اضافه میكنیم و كمی بعد مرغ و آلو های شسته شده را به مواد اضافه میكنیم و شعله را كم میكنیم تا مواد به خوبی بپزند.در انتها دارچین و سایر ادویه ها را اول كمی تفت میدهیم و بعد به خوراك اضافه میكنیم.این خوراك باید كاملا بدون آب باشد پس خوب اجازه دهید آبش كشیده شود و سپس برای سرو آماده كنید.

نكات:

1)در صورت تمایل از شكر هم در مواد استفاده كنید.

2)این خوراك را میتوانید هم با نان و هم با برنج سرو كنید.

3)اگر دوست داشتید غذایتان ترش باشد آلوی ترش انتخاب كنید و به غذا رب انار ترش یا رب آلوچه بیفزایید.

منبع : sofrehkhune.com

امتیاز شما به این مطلب
پرده آماده دارکوب

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا