بستنی ، دسردسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

بستنی وانیلی با خامه

bastani02

مواد لازم :
شیر=1 لیتر(4 لیوان معمولی)
زرده تخم مرغ=8 عدد
وانیل=1 قاشق چایخوری
خامه=200 گرم(1 لیوان معمولی)
شکر=200 گرم
شربت آلبالو و کارامل=به مقدار کم برای تزئین
طرز تهیه:
زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کرده،هم می زنیم تا کاملا سفید و سفت و کشدار شود.شیر را می جوشانیم و کم کم روی زرده ریخته،هم می زنیم.دوباره شیر و زرده را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم.کافی است فقط داغ شود،ولی نجوشد؛بعد مایه را می گذاریم سرد شود.خامه را با آن مخلوط می کنیم و در ظرف فلزیی مناسبی ریخته،در جایخی یا فریزر قرار می دهیم.در مدت 4 تا 5 ساعت،دو سه بار آن را هم می زنیم تا بستنی بسته شود ولی یخ نزند.با قاشق مخصوص گرد و مدور گلوله هایی از بستنی را در ظرف بستنی خوری قرار می دهیم و کمی شربت کارامل یا شربت آلبالو روی آن می ریزیم.می توانیم 50 گرم از خامه را با 2 قاشق پودر قند مخلوط کرده،هم بزنیم تا سفت شده،فرم بگیرد و خامه را در قیف ریخته،اطراف بستنی را با خامه تزئین می نماییم.

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا