سالاد و ترشی

طرز تهیه سالاد تبوله (سالاد عربی)

saladarabi

اين سالاد عربي يكي از معروف‌ترين سالادهاي خاورميانه است كه در بيشتر كشورهاي عربي به عنوان پيش غذا و همراه آن سرو مي‌شود. گرچه دستورهاي متفاوتي از اين سالاد در كشورهاي مختلف عربي وجود دارد اما يكي از پركاربردترين دستور‌ها، دستور تهيه‌اي است كه در ادامه مي‌خوانيد. اگر تا به حال پيش نيامده اين سالاد خوشمزه را درست كنيد، تنبلي نكنيد، دست به‌كار شويد و از اين سالاد سرشار از مواد مغذي غافل نشويد.

مواد لازم:

    بلغور گندم                                         نيم پيمانه
جعفري تازه                                           100 گرم
نعناع تازه                            سه قاشق غذا خوري
پياز                                              يك عدد كوچك
پيازچه                                       سه عدد متوسط
گوجه‌فرنگي                                سه عدد متوسط
خيار                               دو عدد (در صورت تمايل)
ليموي تازه                                            یک عدد
روغن زيتون، نمك و فلفل                     به ميزان لازم
برگ كاهو براي سرو كردن يا تزئين         به مقدار لازم

روش تهیه:

1_بلغور گندم را به مدت پنج تا شش ساعت در آب گرم بخيسانيد. بعد بلغور خيس خورده را داخل صافي ريخته تا آب اضافي آن خارج شود.

2_تمام سبزيجات (پياز، جعفري، نعناع، پيازچه، گوجه‌فرنگي و خيار) را نگيني خرد كنيد.

3- در يك كاسه بزرگ همه سبزيجات ريز خرد شده را با هم مخلوط كنيد و بلغور، آبليمو، نمك، فلفل و روغن زيتون را هم اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. به همين آساني سالاد تبوله حاضر است. حالا سالاد را با ليمو و برگ كاهو سرو كنيد.

منبع : bartarinha.ir

امتیاز شما به این مطلب
پرده آماده دارکوب

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا