آشپزی
طرز تهیه خورشت به
مواد لازم:
گوشت گوسفندي ۳۰۰ گرمبه خرد شده ۲-۳ لیوان
آلو ۱ لیوان
رب گوجه فرنگي
شكر۱.ق.غ
زعفران. دارچين.زردچوبه.فلفل سياه
لپه۱.پ
پياز ۱ عدد
روغن
آبليمو ۲.ق.غ
طرز تهیه:
آشپزی و تغذیه ،طرز تهیه خورشت بهابه : ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید و بعد از طلایی شدن، تکه های گوشت، لپه و ادویه ها و مقداری آب جوشیده به آن اضافه کنید و بگذارید تا به مدت ۱ ساعت بپزند. در تابه ای دیگر به ها را تفت دهید تا نرم شوند. در مراحل پایانی پخت گوشت، آلوهای خیس خورده، به و شکر و زعفران و آبليمو را بیفزایید و پس از چند دقیقه جوش خوردن، رب را به آن اضافه کنید. به این ترتیب بعد از گذشت ۳۰ دقیقه، خورش آماده خوردن خواهد بود. موقع سرو كمي پودر دارچين روي خورشت بريزيد.مي توانيد لپه را هم حذف كنيد.