دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

نکات اولیه برای تهیه کیک

نکات اولیه برای تهیه کیک,نکته های لازم برای تهیه کیک

نکات اولیه برای تهیه کیک

  • حرارت گازها با هم فرق می کند. مدت پخت را پس از چند بار درست کردن به دست می آوریم.
  • هنگامی که کیک را در فر قرار می دهیم 20 دقیقه اول نباید به گاز و فر دست زد زیرا پف کیک می خوابد.
  • قالب کیکها باید حتماً چرب و آرد پاشیده شود و یا کاغذ روغنی بیندازیم.
  • ریختن تک قاشق چایخوری جوش شیرین در شیر یا ماست سبب تخمیر و پف کردن آنها می شود و کمک به ور آمدن کیک می کند.
  • برای اندازه گیری تمام مواد را با یک پیمانه اندازه بزنید که مواد کم یا زیاد نشود و کیک شما خراب نشود.
  • مواد لازم کیک را یک ساعت زودتر از یخچال بیرون می آوریم تا در هوای آشپزخانه به دمای معمولی برسد.
  • تخم مرغها، شکر و کره را باید با درجه متوسط همزن بهم زد زیرا اگر با درجه تند بهم بزنیم ، کیک بعد از پختن سفت و خشک می شود.
  • مواد باید دو سوم قالب کیک را پر کند تا هنگام پختن سر نرود و داخل گاز نریزد.
  • در موقع ریختن میوه جات در کیک همه را در آرد می غلطانیم سپس داخل کیک می ریزیم که میوه در ته کیک قرار نگیرد.
  • در صورت نبودن شکر قهوه ای ، از سفید یا زرد می توان استفاده کرد.
  • کیکها را پس از 20 دقیقه که از فر بیرون می آوریم از قالب جدا می کنیم.
  • تخم مرغها، کره و آرد را باید یک ساعت قبل آماده کرد تا به دمای آشپزخانه برسد.
  • مواد کیک و شیرینی را باید زودتر در محیط آشپزخانه قرار دهیم.

 

وزن پیمانه ها

بادام / یک پیمانه / 125 گرم

شکر قهوه ای / یک پیمانه /150 گرم

کره/ یک پیمانه /250 گرم

هویج رنده شده /یک پیمانه / 240 گرم

شکلات آب شده /یک پیمانه /150 گرم

پورد شکر /یک پیمانه / 220 گرم

پودر کاکائو/یک پیمانه / 100 گرم

آرد ذرت/یک پیمانه /150 گرم

پودر نارگیل/یک پیمانه /90 گرم

کشمش خشک /یک پیمانه /150 گرم

ورقه بادامها/یک پیمانه /80 گرم

آرد کیک/یک پیمانه /150 گرم

گیلاس درسته یخ کرده/یک پیمانه /210 گرم

فندق/یک پیمانه /110 گرم

شکر آیسینگ/یک پیمانه /160 گرم

مربا/یک پیمانه /360 گرم

مارمالاد/یک پیمانه /350 گرم

مخلوط پوست مرکبات/یک پیمانه /170 گرم

آجیل(مغز) /یک پیمانه /330 گرم

کشمش/یک پیمانه /170 گرم

کشمش قرمز بی دانه/یک پیمانه /160 گرم

عدس قرمز/یک پیمانه /190 گرم

پودرشکر/یک پیمانه /160 گرم

پودر قند/یک پیمانه /220 گرم

ماست/یک پیمانه /200 گرم

نخود/یک پیمانه /200 گرم

تخم مرغ بزرگ / یک عدد/ 60 گرم

تخم مرغ متوسط/ یک عدد/ 50 تا55 گرم

برای اندازه گیری موادی مانند عسل آول آب سرد یا آب داغ داخل پیمانه می گردانیم سپس عسل و مربا را پیمانه می کنیم.

برای گلوکز هم ظرف را با آب گرم یا سرد می شوییم سپس پیمانه می کنیم برای مواد خشک مثل انواع آردها و پودر قند و شکر حتماً با چاقو پیمانه یا قاشقها صاف می کنیم.

 

 

اوزان(وزن ها)

یک تن = 1000 (هزار) کیلوگرم

یک من= 3 کیلو گرم

یک کیلوگرم=1000 گرم =5/13 سیر

هر مثقال =5 گرم

هر سیر =16 مثقال

یک گالن= چهار لیتر

یک لیتر= 10 دسی لیتر یا هزار سانتیمتر مکعب یا 1000cc

یک دسی لیتر = 100 سانتی متر مکعب

هر پوند = 456 گرم= 16 اُنس

هر اُنس=3/28 گرم

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا