نکات اولیه برای تهیه کیک
نکات اولیه برای تهیه کیک
- حرارت گازها با هم فرق می کند. مدت پخت را پس از چند بار درست کردن به دست می آوریم.
- هنگامی که کیک را در فر قرار می دهیم 20 دقیقه اول نباید به گاز و فر دست زد زیرا پف کیک می خوابد.
- قالب کیکها باید حتماً چرب و آرد پاشیده شود و یا کاغذ روغنی بیندازیم.
- ریختن تک قاشق چایخوری جوش شیرین در شیر یا ماست سبب تخمیر و پف کردن آنها می شود و کمک به ور آمدن کیک می کند.
- برای اندازه گیری تمام مواد را با یک پیمانه اندازه بزنید که مواد کم یا زیاد نشود و کیک شما خراب نشود.
- مواد لازم کیک را یک ساعت زودتر از یخچال بیرون می آوریم تا در هوای آشپزخانه به دمای معمولی برسد.
- تخم مرغها، شکر و کره را باید با درجه متوسط همزن بهم زد زیرا اگر با درجه تند بهم بزنیم ، کیک بعد از پختن سفت و خشک می شود.
- مواد باید دو سوم قالب کیک را پر کند تا هنگام پختن سر نرود و داخل گاز نریزد.
- در موقع ریختن میوه جات در کیک همه را در آرد می غلطانیم سپس داخل کیک می ریزیم که میوه در ته کیک قرار نگیرد.
- در صورت نبودن شکر قهوه ای ، از سفید یا زرد می توان استفاده کرد.
- کیکها را پس از 20 دقیقه که از فر بیرون می آوریم از قالب جدا می کنیم.
- تخم مرغها، کره و آرد را باید یک ساعت قبل آماده کرد تا به دمای آشپزخانه برسد.
- مواد کیک و شیرینی را باید زودتر در محیط آشپزخانه قرار دهیم.
وزن پیمانه ها
بادام / یک پیمانه / 125 گرم
شکر قهوه ای / یک پیمانه /150 گرم
کره/ یک پیمانه /250 گرم
هویج رنده شده /یک پیمانه / 240 گرم
شکلات آب شده /یک پیمانه /150 گرم
پورد شکر /یک پیمانه / 220 گرم
پودر کاکائو/یک پیمانه / 100 گرم
آرد ذرت/یک پیمانه /150 گرم
پودر نارگیل/یک پیمانه /90 گرم
کشمش خشک /یک پیمانه /150 گرم
ورقه بادامها/یک پیمانه /80 گرم
آرد کیک/یک پیمانه /150 گرم
گیلاس درسته یخ کرده/یک پیمانه /210 گرم
فندق/یک پیمانه /110 گرم
شکر آیسینگ/یک پیمانه /160 گرم
مربا/یک پیمانه /360 گرم
مارمالاد/یک پیمانه /350 گرم
مخلوط پوست مرکبات/یک پیمانه /170 گرم
آجیل(مغز) /یک پیمانه /330 گرم
کشمش/یک پیمانه /170 گرم
کشمش قرمز بی دانه/یک پیمانه /160 گرم
عدس قرمز/یک پیمانه /190 گرم
پودرشکر/یک پیمانه /160 گرم
پودر قند/یک پیمانه /220 گرم
ماست/یک پیمانه /200 گرم
نخود/یک پیمانه /200 گرم
تخم مرغ بزرگ / یک عدد/ 60 گرم
تخم مرغ متوسط/ یک عدد/ 50 تا55 گرم
برای اندازه گیری موادی مانند عسل آول آب سرد یا آب داغ داخل پیمانه می گردانیم سپس عسل و مربا را پیمانه می کنیم.
برای گلوکز هم ظرف را با آب گرم یا سرد می شوییم سپس پیمانه می کنیم برای مواد خشک مثل انواع آردها و پودر قند و شکر حتماً با چاقو پیمانه یا قاشقها صاف می کنیم.
اوزان(وزن ها)
یک تن = 1000 (هزار) کیلوگرم
یک من= 3 کیلو گرم
یک کیلوگرم=1000 گرم =5/13 سیر
هر مثقال =5 گرم
هر سیر =16 مثقال
یک گالن= چهار لیتر
یک لیتر= 10 دسی لیتر یا هزار سانتیمتر مکعب یا 1000cc
یک دسی لیتر = 100 سانتی متر مکعب
هر پوند = 456 گرم= 16 اُنس
هر اُنس=3/28 گرم