سالاد و ترشی

یک سالاد درست و حسابی کنار غذایتان!

[ad_1]

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :

وب سایت آوای سلامتی: طعم دلپذیر سالاد پنیر پخته با سبزی و نان برشته که همراه سالاد برگ کاهو سرو می شود از این مواد یک ترکیب بی نظیر می سازد.

سالاد پنیر پخته

مواد لازم جهت تهیه سالاد پنیر پخته :

  • مخلوطی از کاهو های متفاوت : 250 گرم
  • نان فرانسوی : 12 برش
  • روغن زیتون بکر : جهت چرب نمودن ظرف
  •  پنیر محلی : 12 برش
  •  سبزی های تازه مثل رزماری , آیوشن یا اورگانو ریز شده : مقداری
  •  نان فرانسوی : جهت سرو

مواد لازم جهت  تهیه سس :

  •  روغن زیتون بکر : 6 قاشق غذاخوری
  •  سرکه قرمز : 3 قاشق غذاخوری
  •  شکر : نصف قاشق چای خوری
  •  خردل : نصف قاشق چای خوری
  •  نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه  :

1. جهت تهیه سالاد , برگ های کاهو را با آب سرد بشویید و خشک نمایید . سپس آن ها را داخل دستمال آشپرخانه بپیچید , در کیسه پلاستیکی قرار دهید , کیسه را محکم ببندید و بگذارید تا زمان مصرف در یخچال خنک شوند .

2. جهت تهیه سس , تمام مواد اولیه سس را در یک شیشه مربا بریزید و درب آن را محکم پیچ نموده و خوب تکان دهید تا مخلوط شوند . نمک و فلفل بزنید , دوباره تکان دهید و کنار بگذارید تا نان های برشته را آماده نمایید .

3. هر دو طرف برش های نان را برشته نمایید تا کاملا ترد و سرخ شوند , سپس روغن زیتون را روی یک طرف نان ها وقتی هنوز گرم هستند بمالید تا کاملا جذب نان شود و به خورد نان برود .

4. تکه های نان سرخ شده را روی سینی فر قرار داده و روی هر نان برشی از پنیر بگذارید . سبزی های خرد شده را روی پنیر پاشیده , کمی روغن زیتون روی آن ها بچکانید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 5 دقیقه قرار دهید .

5. در همان زمان که نان ها را در فر قرار داده اید , برگ های کاهو را درون کاسه ای ریخته , سس آماده شده را درون شیشه مربا یکبار دیگر خوب تکان دهید و روی همه کاهو ها بریزید و با یکدیگر مخلوط نمایید . سپس آن ها را بین 4 بشقاب تقسیم نمایید .

6. نان های برشته شده را داغ روی کاهو ها بچینید و بلافاصله با مقدار بیشتری نان فرانسوی سرو نمایید .

7. می توانید از دانه ای انار هم به دلخواه در داخل سالاد استفاده کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/296607/یک-سالاد-درست-و-حسابی-کنار-غذایتان

[ad_2]

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
پرده آماده دارکوب

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا