دستور تهیه دسر فوندوی شکلاتی
[ad_1]
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
اگر به دنبال یک دسر شکلاتی خوشمزه هستید، فوندوی شکلات انتخاب بسیار خوبی است. این بهترین روش برای ایجاد یک دسر ساده اما خوشمزه است. هر کسی میتواند میوه دلخواه خود را انتخاب کند. مثلا شما میتوانید از توت فرنگی، موز یا هر میوه دیگری استفاده کنید. تنها چیزی که نیاز خواهید داشت کمی شکلات، خامه و مقدار بسیار اندکی نمک است.شما میتوانید طعم دیگری نیز به شکلات اضافه کنید مثلا کمی دارچین به آن بیفزایید. اگر به همراه همسرتان در منزل تنها هستید، این فوندوی شکلاتی برای داشتن یک روز رمانتیک و عاشقانه بسیار خوب و عالی خواهد بود.بهتر است یک ظرف مخصوص داشته باشید تا شکلات را گرم نگه دارد. اگر از این ظرفهای مخصوص در منزل نداشتید از یک ظرف معمولی استفاده کنید و یک شمع زیر آن روشن نمایید یا اینکه آن را داخل فر یا مایکروویو قرار دهید تا گرم شود.شاید از خودتان بپرسید داخل این شکلات چه چیزی فرو خواهد رفت؟ جواب بسیار آسان است. شما میوه مورد نظر خود را در شکلات آماده شده فرو می برید.
- زمان آماده سازی: 5 دقیقه
- زمان پخت: 10 دقیقه
مواد لازم:
- 340 گرم شکلات تیره یا شیری
- یک پیمانه خامه
- کمی نمک
- میوه دلخواه همچون موز، توت فرنگی، سیب، انبه
طرز تهیه:
- ابتدا خامه را روی حرارت متوسط گرم کنید .
- از روی حرارت بردارید و شکلات را به آن اضافه کنید تا کاملا ترکیب شود.
- سریعا آن را به ظرف فوندو انتقال دهید.
- حالا میوه دلخواه را به اندازه مناسب برش دهید و در یک بشقاب بچینید.
جایگزین:
شما میتوانید یک دوم قاشق چایخوری دارچین یا فلفل چیلی به آن اضافه کنید.
اضافه کردن کمی وانیل به شکلات نیز میتواند انتخاب مناسبی باشد.
کمی پودر اسپرسو طعم عالی به این فوندوی شکلاتی میبخشد.
کمی پوست رنده شده گریپ فوروت هم یک طعم ملس به شکلاتهای شما خواهد داد.
کمی عصاره نعناع به شکلات خود اضافه کنید و از طعم آن لذت ببرید.
استفاده از شکلات سفید همیشه تعویض بسیار خوبی خواهد بود.
[ad_2]
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.