دسر گیلاس
مواد لازم :
کمپوت گیلاس 1 قوطی (بدون آب)
کمپوت گلابی 1 قوطی (بدون آب)
کمپوت آناناس نصف قوطی (بدون آب)
بیسکویت ویفر 2 بسته
کمپوت سیب 1 قوطی (بدون آب)
کمپوت هلو 1 قوطی (بدون آب)
پودر شکر 150 گرم
خامه 300 گرم
خلال پسته و بادام رویهم 6 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
خامه را پودر شکر مخلوط کرده و بعد از یک الی سه ساعت که در فریزر بود خوب هم می زنیم تا فرم گرفته و سفت شود.
بعد از فرم گرفتن خامه در یک کاسه می ریزیم و کمپوت گیلاس آب گرفته را به آن اضافه می کنیم و با رستک به آرامی هم می زنیم و کمپوتهای سیب، هلو ، گلابی و آناناس را به میزان دلخواه، مربع مربع خرد می کنیم و به بقیه مواد اضافه می کنیم و به آرامی هم می زنیم و در یخچال می گذاریم.
در یک دیس بیسکویتها را به شکل مستطیل بلند به عرض 2 سانتیمتر و به بلندی 5 سانتی برش می دهیم و دور تا دور دیس می چینیم و بعد از اینکه کاملاً دسر خود را بست در دیس می کشیم و با خلال پسته و بادام آنرا تزئین می کنیم. هر چه خلالهای پسته و بادام بیشتر باشد خوشمزه تر می شود.