طرز تهیه قلیه مرغ مخصوص بیماران دیابتی
[ad_1]
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

این بار این قلیه را با مرغ و مخصوص بیماران دیابتی درست کنید
قلیه ماهی یکی از خوشمزه ترین غذاهای جنوب ایران است. این بار این قلیه را با مرغ و مخصوص بیماران دیابتی درست کنید.
مواد لازم برای قلیه مرغ مخصوص بیماران دیابتی :
| سبزی قلیه (شنبلیله و گشنیز به نسبت یک به دو) | دو پیمانه | 
| تمر هندی | نصف بسته | 
| رب گوجه فرنگی | نصف قاشق غذاخوری | 
| سینه مرغ | یک عدد کامل | 
| پیاز نگینی ریز خرد شده | یک دوم پیمانه | 
| سیر | چهار حبه بزرگ | 
| زعفران دم کشیده | به میزان لازم | 
| فلفل قرمز و سیاه | به میزان لازم | 
| زردچوبه | به میزان لازم | 
| پودر سیر | به میزان لازم | 
طرز تهیه قلیه مرغ مخصوص بیماران دیابتی :
تمر هندی را داخل دو لیوان آب جوش به مدت یک ساعت خیس میکنیم و عصاره آن  را از صافی رد میکنیم و کنار می گذاریم.
پیاز را با کمی روغن تفت میدهیم تا سبک شود بعد سبزی قلیه خرد شده و سیر پوره شده را اضافه کرده و تفت می دهیم.
تمر هندی را اضافه می کنیم و می گذاریم با شعله کم بجوشد.
سینه مرغ را فیله می کنیم و به صورت نواری برش می زنیم و به صورت حلزونی می پیچیم و با خلال دندان فیله ها را فیکس می کنیم.
کمی فلفل و پودر سیر و زردچوبه به فیله ها می زنیم و با مقدار کمی روغن سرخ می کنیم.
وقتی کار سرخ کردن فیله های حلزونی تمام  شد خلال های دندان را از فیله ها خارج می کنیم و فیله ها را داخل خورش می گذاریم.
کمی زعفران دم کشیده به خورش اضافه می کنیم و می گذاریم تا جا بیفتد.
منبع : انجمن بیماران دیابتی – seemorgh.com
      منبع: 
      http://www.beytoote.com/cookery/rejimi-ghaza/qlyh-chicken1-diabetics1.html
   
[ad_2]
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.









