طرز تهیه آش ماسووا غذای محلی جنوبی ها
[ad_1]
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
برای اینکه آش ماسووا سریعتر آماده شود، می توانید از کنسرو نخود استفاده کنید
مواد لازم برای آش ماسووا برای 3 نفر:
بلغور گندم | 100 گرم |
برنج نیم دانه | 100 گرم |
اسفناج |
100 گرم |
پیاز | 2 عدد |
نخود پخته | 150 گرم |
کشک | یک پیمانه سرخالی |
نمک و فلفل | به اندازه لازم |
جعفری تازه | برای تزیین |
پونه خشک | برای تزیین |
طرز تهیه آش ماسووا :
ابتدا بلغور و برنج را میگذاریم کاملا بپزد. سپس نخود پخته، اسفناج را بعد از شستن به صورت درشت خرد کنید. پیاز را هم خرد کنید و کناری بگذارید. قابلمه ای آماده کنید و کمی روغن در آن بریزید و روی اجاق قرار دهید تا داغ شود سپس اول پیاز را در روغن تفت دهید. بعد از این که پیاز تغییر رنگ پیدا کرد، اسفناج را اضافه کنید و تفت دهید. برنج و بلغور را همراه با مقداری آب جوشیده اضافه کنید.
بعد از پخت مواد، کشک را اضافه کرده، نمک و فلفل را هم اندازه میکنیم و می گذاریم آش 5 دقیقه با شعله کم جا بیفتد. سپس آن را کشیده، پونه خشک بپاشید و با جعفری تزیین کنید.
نکته برای پخت آش ماسووا :
برای این که این آش با سرعت بیشتری آماده شود، از نخود کنسرو شده، استفاده کنید.
منبع : مجله آشپزی مثبت / bartarinha.ir
[ad_2]
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.