طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ
مواد لازم برای ساندویچ مرغ و قارچ : برای ۴ نفر
مرغ | دو تکه ران و سینه |
قارچ | ۲۵۰ گرم |
پیاز متوسط | ۲ عدد |
پنیر پیتزا | ۴ ورق یا ۲۰ گرم رنده شده |
سس مایونز | ۶- ۵ قاشق غذاخوری |
آب لیمو | به مقدار لازم |
روغن | ۳ قاشق غذاخوری |
ادویه کاری و نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
فلفل دلمه ای | یک عدد کوچک |
نان ساندیچی متوسط | ۴ عدد |
خیار شور | به مقدار لازم |
طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ :
ابتدا مرغ را با مقداری آب و پیاز و مقداری ادویه و نمک و آب لیمو بار می گذاریم تا کاملا پخته شود. بعد مرغ را از آب جدا کرده و ریش ریش می کنیم. پیاز را خرد کرده و تفت داده وقتی طلائی شد زردچوبه را اضافه کرده و سپس فلفل دلمه ای و بعد قارچ را نیز اضافه می کنیم و شعله را زیاد می کنیم تا قارچ ها آب نیفتد.
در این مرحله مرغ ها را اضافه کرده و تفت داده و بعد پنیر پیتزا را اضافه می کنیم. در این مرحله سس مایونز را با یک فنجان آب مرغ و بقیه ادویه اضافه کرده بر روی مواد می ریزیم و بعد یکی دو دقیقه خاموش کرده و مواد را وسط نان های ساندویچی ریخته و خیارشور برش زده را وسط ساندویچ ها می گذاریم.
منبع : saghar78.blogfa.com
منبع:
http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/chicken1-mushroom-sandwich1.html
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.