طرز تهیه قلقلی اسفناج غذای محلی رامسر
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
قلقلی اسفناج یکی از غذاهای محلی رامسر را امتحان کنید
اگر دلتان یک شام ساده و خوشمزه می خواهد بهتر است قلقلی اسفناج رامسری ها را امتحان کنید؛ غذایی ساده و سریع که خیلی وقت تان را نمی گیرد اما مزه و طعم آن همیشه خاطرتان می ماند.
مواد لازم برای قلقلی اسفناج :
اسفناج | 500 گرم |
سیب زمینی پخته | 1 عدد |
تخم مرغ | 1 عدد |
پیاز داغ | 1 قاشق سوپخوری |
نمک، فلفل و زردچوبه | به اندازه دلخواه |
طرز تهیه قلقلی اسفناج :
اسفناج ها را بعد از شستن خرد کنید و برای 10 دقیقه بگذارید بخارپز شود.
سیبزمینی پخته را رنده کنید.
حالا در ظرفی جدا اسفناج، پیاز داغ و سیب زمینی را با هم مخلوط کنید.
تخم مرغ را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.
نمک، فلفل و زردچوبه را هم افزوده، در ظرف را بگذارید.
بعد از نیم ساعت اندازه یگ گردو از موادتان بردارید و در روغن سرخ کنید.
نکته برای تهیه قلقلی اسفناج :
با کمی اسفناج و پیاز داغ می توانید سس خوشمزه ای برای قلقلی اسفناج تان درست کنید.
منبع : آشپزی مثبت – bartarinha.ir
منبع:
http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/prepare1-spinach1-gholghol1.html
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.