طرز تهیه کوفته ای متفاوت برای افطاری ها
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
کوفته مقوی مناسب سفره های افطار
شاید اتفاق خوبی نباشد ولی این روزها دیگر کمتر مهمانی افطاری را می بینید که سفره ای با غذاهای ساده داشته باشد؛ دیگر مهمانی های افطاری هم دست کمی از مهمانی های رسمی مجلسی و عروسی ها ندارد.
صاحبخانه تا می تواند غذاهای جور و واجور مقوی و متنوع به همراه انواع و اقسام دسرهای شیرین مخصوص افطار می گذارد که مبادا مهمانان روزه دار غذایی را دوست نداشته باشند و گرسنه بمانند. نکته مهم این است که سعی کرده ایم با ارائه روش تهیه غذاهای متنوع و سنتی فصل، سفره افطاری تان را علاوه بر متنوع بودن خوشمزه و خاطره انگیز کنیم. در ضمن علاوه بر غذاها دسرهای دکوراتیو و لذیذ مخصوص افطاری هم به این سفره رنگ و جلای دیگری می بخشند. لذتشان را ببرید.
مواد لازم برای کوفته مناسب افطاری :
گوشت چرخ کرده | 500 گرم |
آب | 1/3 پیمانه |
آرد نخودچی | 300 گرم |
پیاز متوسط | 2 عدد |
سبزی خرد شده (پیازچه و تره) | 1/2 پیمانه |
تخم مرغ | 2 عدد |
آلو خورشی | 150 گرم |
نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
روغن مایع | به مقدار کافی |
شکر | 1/3 پیمانه |
سرکه | 1/3 پیمانه |
طرز تهیه کوفته ای مناسب افطار :
گوشت چرخ شده را در یک کاسه بزرگ ریخته و آرد نخودچی را به آن اضافه کرده و با دست مخلوط کنید. کمی آب هم اضافه کنید تا عملیات مخلوط کردن راحت تر انجام شود.
سبزی های خرد شده را به مواد داخل کاسه اضافه کرده و با نمک و زردچوبه مزه دار کنید. کمی که مواد را با هم مخلوط کردید، تخممرغ ها را شکسته، به آنها بیفزایید و مواد را با دست خوب ورز دهید.
بعد از اینکه چسبندگی مایه کوفته به میزان مورد نظر رسید، به اندازه یک نارنگی از مایه را برداشته و در کف دست به شکل گلوله درآورید. حالا یک عدد آلو برداشته و با فشار انگشت در مرکز کوفته قرار دهید و بعد دوباره کوفته را جمع کرده و به صورت یک توپ شکل دهید.
همه مواد کوفته را به همین صورت به شکل توپ های کوچک با مغز آلو آماده کرده و در یک سینی بچینید و کناری بگذارید. در یک تابه هم مقداری روغن ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید. وقتی روغن داغ شد، کوفته ها را در روغن داغ خوب سرخ کنید.
کوفته های سرخ شده را از روغن درآورده روی یک دستمال یا یک صافی بگذارید تا روغن های اضافی آنها گرفته شود. حالا موقع درست کردن سس کوفته هاست. در یک کاسه کوچک مقداری سرکه و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید.
در یک قابلمه یا تابه گود بزرگ کمی روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید و پیازهای خرد شده را در آن ریخته، سرخ کنید. در آخر کمی زردچوبه هم اضافه کنید. سپس محلول سرکه و شکر را با یک پیمانه آب مخلوط کرده و کم کم به پیاز داغ اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا سس بجوشد و کمی غلیظ شود.
وقتی سس جوشید، حرارت را کم کرده و کوفته ها را به آرامی و یکی یکی به سس اضافه کنید. حالا در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا کوفته ها بپزند و سس غلیظ شود. در صورت تمایل برای مزه دار شدن سس کوفته ها، چند آلو در سس در حال جوشیدن بیندازید.
منبع : مجله آشپزی مثبت -bartarinha.ir
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.